Kihagyhatatlan hőszivattyú ajánlatok

(Szakembereink ajánlásával)

Az alábbi hőszivattyúkat szakembereink nagy gondossággal választották ki Ön számára. Figyelembe vették, hogy a lehető legmegbízhatóbb márkát, leghosszabb garanciát és a legjobb ár-érték arányú készülékeket válasszák.

Az alábbi termékek ára tartalmazza a beszerelési és kiszállási költségeket is! 

 
-9%
2 200 000 Ft 1 999 000 Ft
Mi az a hőszivattyú?

Mi az a hőszivattyú?

A hőszivattyú a hő szállítására szolgáló berendezés. A hőszivattyú által szállított hő kivonása az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből történik, hogy azt a berendezés a magasabb hőmérsékletű helyre szállítsa. A hőszivattyú Szeged ezeknek a gépezeteknek a beszerelésével foglalkozik. A rendszer üzemelhet környezeti levegővel, nyerheti a hőt talajvízből, vagy magából a talajból is. A hőszivattyú Szeged számos különböző ötletet és megoldást nyújt a berendezés működtetéséhez.

Ajánlatkérés

Hol használható a hőszivattyú?

A hőszivattyú telepítése lehetséges újonnan épülő épületeknél, de nem képez akadályt a már meglévő objektumoknál sem. A családi házakhoz is kimondottan jó és gazdaságos megoldás egy hőszivattyú telepítése. A hőszivattyú rendszer ugyanis egy energiatakarékos és környezettudatos technológiát képvisel, mely hosszútávú megoldást nyújt. A hőszivattyú telepítés a nagy épületeknél is kiváló eljárásnak bizonyul, hisz azok hőellátását is gond nélkül képes elvégezni. Ezzel a rendszerrel nem csak a fűtés problémája válik megoldottá, hisz a hőszivattyú a hűtést és a vízmelegítést is képes végrehajtani. A szerkezet kiválóságát az is bizonyítja, hogy beszerelése növeli az adott épület piaci értékét. A hőszivattyú telepítés a hűtés, fűtés modern kori megoldásának is mondható. A hőszivattyú ugyanis olyannyira korszerű mechanizmus, hogy az adott rendszer aktuális állapota és működése interneten keresztül számítógépről felügyelhető.

06 30 527 3950
Hol használható a hőszivattyú?
Klíma szerelés

A hőszivattyú szerelés

A hőszivattyú szerelése természetesen a tervezés műveletével kezdődik. Ezt egyfajta tanácsadásnak kell elképzelni, mely a szakemberek részéről történik, díjtalanul. A következő lépés a hőszivattyú szereléshez szükséges engedélyek beszerzése. Ha ez is megvan, jöhet a hőszivattyú szerelés gyakorlati része. A folyamat magába foglalja a hőszivattyú rendszer kiépítését, kivitelezését és annak üzembe helyezését is.

Ajánlatkérés

A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.