Kihagyhatatlan hőszivattyú ajánlatok

(Szakembereink ajánlásával)

Az alábbi hőszivattyúkat szakembereink nagy gondossággal választották ki Ön számára. Figyelembe vették, hogy a lehető legmegbízhatóbb márkát, leghosszabb garanciát és a legjobb ár-érték arányú készülékeket válasszák.

Az alábbi termékek ára tartalmazza a beszerelési és kiszállási költségeket is! 

 

Energy Save hőszivattyú

Energy Save NPH11-V7-S (11 kW)

2 400 000 Ft
Mi az a hőszivattyú?

Mi az a hőszivattyú?

A hőszivattyú a hő szállítására szolgáló berendezés. A hőszivattyú által szállított hő kivonása az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből történik, hogy azt a berendezés a magasabb hőmérsékletű helyre szállítsa. A hőszivattyú Szeged ezeknek a gépezeteknek a beszerelésével foglalkozik. A rendszer üzemelhet környezeti levegővel, nyerheti a hőt talajvízből, vagy magából a talajból is. A hőszivattyú Szeged számos különböző ötletet és megoldást nyújt a berendezés működtetéséhez.

A hőszivattyú technológiája már nem újkeletű, azonban csak az utóbbi időben kezdett elterjedtebbé válni Magyarországon. A hőszivattyú technológiája a levegőből vagy a földből nyert energiát használja fel. Ami azt jelenti, hogy teljesen környezetbarát és kitűnő a hatásfoka. Éppen ezért is egy fantasztikus megoldás, ha fontos számunkra a környezetünk és egy hosszútávú, megtérülő befektetésben gondolkodunk.

Ajánlatkérés

Hol használható a hőszivattyú?

A hőszivattyú telepítése lehetséges újonnan épülő épületeknél, de nem képez akadályt a már meglévő objektumoknál sem. A családi házakhoz is kimondottan jó és gazdaságos megoldás egy hőszivattyú telepítése. A hőszivattyú rendszer ugyanis egy energiatakarékos és környezettudatos technológiát képvisel, mely hosszútávú megoldást nyújt. A hőszivattyú telepítés a nagy épületeknél is kiváló eljárásnak bizonyul, hisz azok hőellátását is gond nélkül képes elvégezni. Ezzel a rendszerrel nem csak a fűtés problémája válik megoldottá, hisz a hőszivattyú a hűtést és a vízmelegítést is képes végrehajtani. A szerkezet kiválóságát az is bizonyítja, hogy beszerelése növeli az adott épület piaci értékét. A hőszivattyú telepítés a hűtés, fűtés modern kori megoldásának is mondható. A hőszivattyú ugyanis olyannyira korszerű mechanizmus, hogy az adott rendszer aktuális állapota és működése interneten keresztül számítógépről felügyelhető.

06 30 527 3950
Hol használható a hőszivattyú?
Klíma szerelés

A hőszivattyú szerelés

A hőszivattyú szerelése természetesen a tervezés műveletével kezdődik. Ezt egyfajta tanácsadásnak kell elképzelni, mely a szakemberek részéről történik, díjtalanul. A következő lépés a hőszivattyú szereléshez szükséges engedélyek beszerzése. Ha ez is megvan, jöhet a hőszivattyú szerelés gyakorlati része. A folyamat magába foglalja a hőszivattyú rendszer kiépítését, kivitelezését és annak üzembe helyezését is.

Ajánlatkérés

Hőszivattyú kivitelezés lépésről-lépésre

Az elmúlt időszakban rengeteg kérés fogalmazódott meg az irányunkban azzal kapcsolatban, hogy készítsünk egy összegzést a hőszivattyú kivitelezés témakörében. Így nem is maradt más lehetőségünk, minthogy eleget tegyünk ezeknek a megtisztelő kéréseknek. Maga a hőszivattyú kivitelezés nem annyira szerteágazó téma, viszont a neten található cikkek kilencven százaléka valóban nehezen értelmezhető. Kezdjük az elején:

Hogyan épül fel és hőszivattyú rendszer?

Rendszer szinten a hőszivattyú kivitelezése a következő képpen néz ki:

  • Levegős hőszivattyú, ami fűtésre és hűtésre is alkalmazható,
  • Tartály, amiben tároljuk a hőszivattyú által megtermelt hőenergiát,
  • Fan-coil használata, ami praktikus és költséghatékony hőleadó felület is egyben.
Hőszivattyú kivitelezés lépésről-lépésre

Rendben van, így az alap információk után nézzük, hogy hogyan kerül megvalósításra egy hőszivattyú kivitelezés.

Egy hőszivattyú kivitelezés lépésekben a következőképpen néz ki:

  • Ajánlatkérés
  • Igényfelmérés
  • Indikatív ajánlat
  • Helyszíni felmérés, erre akkor van szükség, ha meglévő ingatlanról beszélünk.
  • Végleges ajánlat
  • Szerződéskötés
  • Kivitelezés, beüzemelés, amely több napot vagy hetet is igénybe vehet.

Reméljük, hogy sikerült utat vágni a hőszivattyú kivitelezés végeláthatatlan dzsungeljében. Igyekeztünk minden fontosabb pontot, egyszerűen megközelíteni, hogy az olvasó ne járjon úgy, mint sok már weboldalon. Sikeres és gazdaságos vásárlást kívánunk!

06 30 527 3950

A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.

friss hírek hőszivattyú telepítésekről