Levegős hőszivattyú

Levegős hőszivattyú

Váltson Ön is levegős hőszivattyúra és faragjon le a fűtés árából!

A levegős hőszivattyúk olyan berendezések, amely minimális áram felhasználásával képesek bármilyen épület fűtését és hűtését is biztostani. Hogyan lehetséges ez? A készülék a környezetből nyeri el a hőt, ezáltal környezetbarát módon teremt ideális légkört otthonában.

A 16kW hőszivattyúk -28 C°-ig képesek ellátni feladatukat, ezáltal Magyarországon az év minden napján használhatók!

Fontos kiemelni, hogy a hiedelmekkel ellentétben ezek a szerkezetek fűtésre és hűtésre egyaránt alkalmazhatók. Sőt, használati melegvíz előállítására is alkalmas, így jelentős összegek spórolhatók meg velük. Működésük pedig rendkívül csendes, zajszintjük alig éri el az 50dB értéket.

A levegős hőszivattyúk kitűnően párosítható napelemmel és napkollektorral is, szinte bármilyen hőtermelő berendezéssel kompatibilisek.

Ha radiátorokkal szeretné összekapcsolni, akkor ez mindössze részben igaz, mindenképp kérje szakember segítségét először. Hely szempontjából többféle levegő hőszivattyú típus létezik, ahhoz mérten, hogy az ügyfél otthonában mekkora fér el. A kombinált tartályos vagy az AllinOne kialakítású modellek ideális választások lehetnek például lakások esetén.

A 16kW hőszivattyúk akár 10-15 évig is használhatók megfelelő karbantartás mellett, ezáltal hosszútávon is jövedelmező befektetésnek bizonyulnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük