Showing all 28 results

Mitsubishi hőszivattyú

Az 1921-es megalapítása óta, a Mitsubishi Electric a japán technológiai találékonyság és termék innováció vezetője. Az első slágerterméke – egy elektromos ventilátor – óta számos „világelső” termék fűződik a nevéhez. (Többek között az első autó GPS) A Japán központú vállalat hazai piacon 95, külföldön 108 céget működtet. (2020.) A Mitsubishi Electric Group 2021. február 1-én ünnepelte megalakulásának 100. évfordulóját. A Mitsubishi hőszivattyú Zubadan/Ecodan rendszerei egyedülálló technológiát alkalmaznak, mellyel még a legnagyobb hidegben sincs szükség kisegítő fűtésre. -15 ˚C-os külső hőmérsékletig ugyanis 100%-on üzemelnek! A split rendszerű készülékek beltéri egységeinek kialakításakor nagy figyelmet fordítottak a tervezők az esztétikára is, így a lakás bármely helyiségébe beszerelhetőek kompakt méretük és stílusos megjelenésük alapján. Emellett a Mitsubishi hőszivattyúi rendkívül magas COP értékkel rendelkeznek, mely szintén mérvadó készülék vásárlásnál.


Mitsubishi hőszivattyú NAKED rendszerek

A Mitsubishi Electric ’Naked’ levegő-víz hőszivattyús rendszerek verhetetlen árfekvésükkel, a beltéri egységek szabadon alakítható összetétele és elhelyezése miatt széles körű felhasználási lehetőséget biztosítanak mindenkinek. A Naked sorozat hűtő-fűtő berendezéseket kínál, melyek Zubadan kültéri egységgel, valamint hőcserélő és PACIF032-es elektromos vezérlőegység beltéri elemekkel rendelkezik.

ECODAN rendszerek

Az Ecodan levegő/víz hőszivattyú rendszer lakó- és üzleti helyiségek fűtésére, hűtésére, valamint a melegvíz biztosítására szolgál. Ha egy fűtőberendezéssel szemben speciális igények merülnek fel, akkor egyedi összeállítások használhatók. Az alapot a kültéri egységek képezik, melyek választhatóan Power vagy Zubadan inverterrel vannak ellátva, és megfelelő hydro- vagy tárolómodullal vannak kombinálva. (beltéri egységek) A kül- és beltéri egységek sokoldalú kombinációs lehetőséggel optimális választ adnak szinte minden kihívásra. Igény szerint monoblokkos vagy split megoldás is választható.

Az osztott (split) típusú Mitsubishi Electric ECODAN levegő-víz hőszivattyú rendszerek Zubadan vagy Power Inverter kültéri egységből és Hydro- vagy Tárolómodul kompakt beltéri egységből állnak attól függően, hogy az adott helyi, egyedi igények mit kívánnak meg. A Puffertároló beltéri egység nem része az ECODAN hőszivattyú rendszernek, de a hőszivattyú működését még gazdaságosabbá tudja tenni, ezért kifejezetten ajánlott az alkalmazása.

Beltéri egység

Az Ecodan hőszivattyú rendszer esetében két kompakt beltéri egység közül választhatunk: Hydromodul vagy Tárolómodul. A Tárolómodul annyiban több a Hydromodul-nál, hogy tartalmaz egy 200 literes használati melegvíztárolót is. A Puffertároló beltéri egység NEM RÉSZE AZ ECODAN RENDSZER-nek, de a hőszivattyú hatékonyabb működése érdekében ajánlott. Bővebb infó

Kültéri egység

Zubadan Inverter kültéri egység

Power Inverter kültéri egység

·         Egyedülálló, szabadalmaztatott technológia

·         100% hőszivattyús fűtés -15˚C külső hőmérsékleten is!

·         Garantált fűtési üzemmód -28˚C külső hőmérsékleten

·         Piacon a leggyorsabb leolvasztási funkció

·         Alacsony készenléti fogyasztás, energiatakarékos működés

·         Kiemelkedő SCOP érték: 4.36

·         60˚C-os előremenő víz hőmérséklet

·         GEO és H-tarifa igényelhető

·     Garantált fűtési üzemmód -20˚C külső hőmérsékletig

·     COP érték: 4.1- 4.5

·     60˚C-os előremenő hőmérséklet

·     Leghatékonyabban bivalens, azaz Hibrid üzemmódban működik.

·     Gyors leolvasztási funkció.

·     Alacsony készenléti fogyasztás, energiatakarékos működés.

·     Rugalmas fűtési teljesítmény, gépenként 4-16kW-ig.

·     Geo és H-tarifa