Fisher hőszivattyú

A Fisher Aircon Solutions 1999 óta foglalkozik klímák és klímatechnikai berendezések gyártásával. A készülékek főként kínai gyárakban kerülnek legyártásra, ahol a legismertebb japán márkák is gyártatnak. A cég amerikai székhelyű, az európai piacra mérnökök által tervezett klímaberendezéseket forgalmaz. A Fisher e HeatR hőszivattyúival egy komplett rendszert építhet ki otthonában, mellyel a fűtést, hűtést és használati melegvíz ellátást is biztosíthatja otthonában. A Fisher hőszivattyú tervezésénél fontos szempont volt, hogy széles hőmérsékleti tartományban, akár rendkívül alacsony külső hőmérsékleten is megbízható működést garantáljanak. A Fisher hőszivattyúk emellett A++ energiahatékonyságúak és a legkörnyezetbarátabb R32-es hűtőközeget használnak. A készülékek kezeléséről egy érintőképernyős kijelző gondoskodik.

Fisher hőszivattyú típusok

Sokan már igen, de vannak olyanok is, akik még nem hallottak a Fisher hőszivattyú típusról. Ez a cikkünk azoknak készült, akik szeretnék picit jobban megismerni a Fisher hőszivattyú tulajdonságait és hogy mit is várhatunk tőle. Mielőtt azonban belemélyednénk, pár szóban elmondjuk, hogy mi is az a hőszivattyú.

A hőszivattyú gyakorlatilag a hő szállítását oldja meg egy rendszeren belül házban, lakásban vagy ahova éppen szereljük. A hőszivattyút víz melegítésre, fűtésre vagy akár hűtésre is egyaránt tudjuk használni. Ráadásul igen környezetkímélő hiszen levegőt, talajvizet vagy a talajt használja fel a hő előállítására.

Most, hogy tisztában vagyunk az alapokkal, beszéljünk néhány szót a Fisher hőszivattyú tulajdonságairól.

A Fisher hőszivattyú HeatR típusa egy komplett és tökéletes megoldás, ha azon gondolkozunk, hogy megújuló energiával szereljük fel a házunkat. Nem csak azért, mert A++ az energiahatékonysága, hanem mert igen alacsony külső hőmérséklet mellett is nagyon jó a teljesítménye.

Íme az egyik legjobb Fisher hőszivattyú, ami jelenleg elérhető a piacon: Fisher FHF-WHS-160CE3-3F hőszivattyú (16 kW)

  • Megbízható működés széles hőmérséklet tartományban,
  • A++ energiahatékonyság 1 kW elektromos energiát akár 4,6 kW fűtési energiává alakítanak,
  • Megbízhatók, akár -28 °C-os külső hőmérsékletnél is kedvező üzemeltetési költségek mellett hozzák el a jó időt otthonába,
  • Érintőképernyő, jól értelmezhető ikonokkal,
  • Környezetbarát, inverteres technológia.