Partnercégeink

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy minden cégnek szüksége van külső cégekre, akik rokon szakmából vagy éppen egy teljesen másik szakmából érkeznek. Ezek lehetnek beszállítók, cégünk infrastruktúráját segítő, jogi, könyvelési szakértők és még sok más.
Íme a mi partnerlistánk, akikkel eddig együtt dolgozunk:


Keresse bizalommal autómentésért Budapesten Csürök Zsolt autómentőt – a Klímagyár ajánlatával!

Csürök Zsolt autómentő

A Klímagyár szakemberei céges autó lerobbanása esetén meleg szívvel ajánlják Csürök Zsoltot és munkatársait a bajba jutott autósoknak! A 024autómentő autómentést, autószállítást vállal Budapesten, Pest megyében és az autópályákon egyaránt! Előzetes megbeszélés útján külföldi autószállítást is végeznek.

A munka náluk garantáltan szakszerűen, a lehető legbiztonságosabb módon történik, a gépjármű további sérüléseinek elkerülése érdekében. Diszpécsereik folyamatosan fogadják a segítségkérők hívásait, az autómentők pedig arra törekednek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezhessenek.

Náluk egy időben, egy fuvarral több autó is egyszerre szállítható, ebből adódóan szolgáltatásuk kifejezetten pénztárcabarát! Végzik még kisebb munkagépek és teherautók szállítását is, amennyiben azok össztömege nem haladja meg a 2 tonnát.

Keresse bizalommal autómentésért Budapesten Csürök Zsolt autómentőt – a Klímagyár ajánlatával!


A légtechnika szerelés nem ördögtől való

Első hallásra Ön arra gondolhat, hogy a légtechnika szerelés a mindennapoktól távol áll, hiszen csak gyárépületekben van rá szükség. Foglalkozzanak hát vele a hozzáértők! Azonban, manapság lakóépületekben, családi házakban is beszerelhető egy ilyen rendszer. És hogy miért lehet rá szükség? Remekül biztosítja a jobb minőségű levegőt a helyiségben, az allergiák kialakulását is megakadályozhatja. Ezért lehet érdemes felkeresni egy hozzáértő céget, például a LITS Energy Kft.-t, és tanácsot kérni a rendszer beszerelésével kapcsolatban.

A légtechnika szerelés nem ördögtől való
A légtechnika szerelés nem ördögtől való

PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren

PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren
PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren

Manapság egyre fontosabb elvárás a hosszútávú befektetésekkel szemben, hogy költséghatékonyak és környezetkímélők legyenek. A PIR légcsatorna mindhárom kritériumnak megfelel, hiszen minőségi alapanyagokból készül. Így a belőle kiépített rendszer tartós és energiatakarékos. Tulajdonságai jelentősen kedvezőbbek a hagyományos megoldásokhoz képest. Az ilyen rendszerek kiépítéséhez szükséges PIR paneleket a LITS Energy Kft. forgalmazza. Ezért a cég garantálja, hogy a beszerelésre kerülő berendezés a lehető legjobb minőségű.


A Klímagyár munkatársai lakóautót béreltek!

Mégpedig nem is akárhonnan, hanem a Prémium Lakóautótól! A klímaszakértő kollégák a lakóautó bérlésen nem törték sokáig a fejüket. A Prémium Lakóautónál ugyanis kedvezményes árakkal dolgoznak, lakóautó-flottájuk pedig a legújabb modellekből áll össze, a legnagyobb európai gyártók kínálatából. A bérlés megelőzően a járműveket ózongenerátorral fertőtlenítik, valamint teljesen feltöltik és felkészítik az útra! A Klímagyár munkatársainak ezért nem tartott sokáig kiválasztani a megfelelő bérelhető lakóautót, amivel csapatépítésre utaztak!

Ők is tudják, hogy nem feltétel, azonban sokszor mégis garantálhatja a hibátlan és kényelmes nyaralást a jó kempingfelszerelés. Ezért kirándulni, nyaralni vágyóknak és mindazoknak, akik a lakóautó bérlését fontolgatják, ajánlják Prémium Lakóautó partnerét is, a Camp Shopot! Ők teljes felszereléssel, egy hibátlan kirándulás után mondják mindezt.

Továbbá azt ajánlják, hogy lakóautó kölcsönzésekor a legjobb, ha személyesen vesszük szemügyre a kiválasztott járművet! Nagy segítség lehet azonban az is, hogy a premiumlakoauto.hu oldalon a beltereket virtuálisan is körbejárhatja, 360 fokban!

Lakóautó bérlés