Partnercégeink

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy minden cégnek szüksége van külső cégekre, akik rokon szakmából vagy éppen egy teljesen másik szakmából érkeznek. Ezek lehetnek beszállítók, cégünk infrastruktúráját segítő, jogi, könyvelési szakértők és még sok más.
Íme a mi partnerlistánk, akikkel eddig együtt dolgozunk:


Autómentés Gödöllőn a 024automento.hu-val!

Budapesttől 30 kilométerre nyugodt élet várja az embert. Gödöllő legismertebb nevezetességei Grassalkovich-kastély és a Szent István Egyetem. Nagy és gyönyörű zöldövezetekkel megfelelő kikapcsolódás gyanánt is, ha az ember csak kiruccanna valahová. Az agglomerációk előnye, hogy messze vannak a főváros zajától, koszától, tömegétől. Hátránya azonban, hogy utazni kell, főleg, ha a munkavégzés helye Budapest.

Amikor pedig már meg kell tennünk 30 kilométert, akkor felmerülnek utazási kellemetlenségek is. Ilyen lehet egy defekt, egy koccanás, egy lefulladás. Az ember erre fel is van készülve, meg nem is. Ilyenkor nagyon idegesek kezdünk lenni, hiszen általában nem csak kedvtelésből kocsikázunk. Legtöbbször konkrét úti céllal vágunk neki az autópályának, közútnak. Tehát sietünk, de legalábbis időre megyünk. Senkinek sem hiányzik a várakozás és a „kilátástalan” jövő.

Ilyenkor jöhet jól egy olyan cég, amely autómentést Gödöllőn is vállal. A 024 autómentő éjjel-nappal vállalja, hogy hipp-hopp a tett helyszínére érkezik és kimenti önt és utasait a bajból.

Autómentés Gödöllőn a 024automento.hu-val!
Autómentés Gödöllőn a 024automento.hu-val!

Emelőgép
Emelőgép

Emelőgép

Az emelőgépek széles körben használt munkaeszközök a különböző iparágakban, ahol magasban történő munkavégzésre van szükség. Az ollosemelogep.hu széleskörű kínálatában beltéri és kültéri használatra kialakított, diesel és akkumulátoros modellek közül is választhat.

A beltéri munkáknál általában az elektromos emelőgépek jelentik a megfelelő választást, mivel ezek csendesek és nem bocsátanak ki káros gázokat. Tömörgumi kerekeik nem hagynak nyomot a burkolaton, így bátran használhatók bármilyen benti felületen. A kültéri munkákhoz általában diesel motoros emelőgépeket használnak, amelyek a terepen könnyen mozognak, és nem korlátozódnak az akkumulátor töltöttségének szintjével. Ezek a gépek a habbal töltött gumijaik révén kiválóan ellenállnak a különféle talajtípusoknak, így biztonságos munkavégzést biztosítanak.

Bármilyen iparágban is dolgozzon, partnerünk, az ollosemelogep.hu kínálatában biztosan megtalálja az Önnek való modellt. Legyen szó építkezésről, karbantartási munkálatokról vagy épp fametszésről, egy emelőgép mindig gyors és hatékony megoldást nyújt. Az állványokhoz képest sokkal mobilisabb, kisebb helyen is elfér, sőt a nehezen elérhető pontokat is biztonságosan megközelíthetővé teszi.


A glettelés eszközei és glettelés árak 2023-ban

Magunk fogjunk neki a munkának, vagy fogadjunk fel szakembert?

Mit tudunk tenni mi?

Az idei év mindenképpen a spórolásról szól. Legtöbben próbálunk valamiből visszavenni, összehúzni a gatyaszárat. Azonban vannak olyan dolgok, amit nem tudunk halasztani. Ilyen egy javítási munkálat. Amin spórolhatunk, hogy bizonyos dolgokat megpróbálunk mi magunk megcsinálni. Ilyen a festés is, a glettelés vagy a kisebb javítási munkálatok a ház körül.

A glettelés, falfestés pontosan egy olyan munka, amit rengetegen csinálnak szakember nélkül. Azonban, ha nem vagyunk elég szakszerűek, több gondot okozhatunk, ami még több pénzbe kerülhet. És ezáltal pedig pont az ellentettjét érjük el a dolognak, mint amit szerettünk volna.

Mire képes a szakember?

Ha még nem igazán csináltunk ilyet, semmiképp se kedvenc szobánkon kezdjük el a tanulást. Lehet esetleg próbálgatni egy sufniban, stb. Vagy, a legjobb, ha hagyjuk a munkát a szakemberekre. Akik pontosan tudják, miből, hová és mennyi kell.

Rájuk bízva biztosan semmi gondunk nem lesz és csak élvezhetjük majd a látványt.

Glettelés, a festések alapja

A glettelésnek megvannak az eszközei, amiket akkor is be kell szerezni, ha mi magunk, de akkor is, ha más végzi a munkát. Ez lehet:

 • Takarófólia
 • Glettanyag
 • Víz
 • Vödör
 • Spatula
 • Glettvas
 • Csiszolóvászon

Mennyi anyagra van szükség a munkálatokhoz?

 • A javítandó terület nagyságától függ természetesen, mennyi glettanyagra is lesz szükségünk. Azt is figyelembe kell vennünk, hogy milyen vastagon kell majd felvinni az anyagot. Alapvetően ezt kell szem előtt tartani: 1 kg anyag 1m2 falfelület 1 mm-es besimítására elegendő.

Milyen glettelés árakkal találkozhatunk 2023-ban?

A glettelés ára sok mindentől függhet

 • a felület nagyságától
 • a hibák mértékétől

A glettelés ára tehát nyilván függ attól, hogy mennyi a javítandó felület. De attól is, hogy azok mennyire súlyosak.

A glettelés ára miatt dönthetnek sokan úgy, hogy mégis csak maguk látnak neki a dolognak. Azonban azért jól gondoljuk át, megéri-e a kockázat, hogy csak rontunk a helyzeten. A helyzet pedig még több munkát, már szakértői munkát fog magával hozni. Ráadásul sokkal drágábban, mint szerettük volna.

Tehát mindenképp jól gondoljuk át, mennyit ér az egész nekünk.

Ha pedig mégis csak szakemberhez szeretne fordulni, keresse fel a szobafestes1.hu oldalát. A weblapon találhat referenciamunkákat, és minden fontos infót a felújításhoz. A munkálatok előtt a cég munkatársai mindenképp végeznek egy felmérést. Hiszen meg kell nézni, mennyi anyagra és munkára is lesz szükség a folyamat során. Ekkor tudja kikalkulálni az árat is a szakember.

A glettelés eszközei és glettelés árak 2023-ban
A glettelés eszközei és glettelés árak 2023-ban

Keresse bizalommal autómentésért Budapesten Csürök Zsolt autómentőt – a Klímagyár ajánlatával!

Csürök Zsolt autómentő

A Klímagyár szakemberei céges autó lerobbanása esetén meleg szívvel ajánlják Csürök Zsoltot és munkatársait a bajba jutott autósoknak! A 024autómentő autómentést, autószállítást vállal Budapesten, Pest megyében és az autópályákon egyaránt! Előzetes megbeszélés útján külföldi autószállítást is végeznek.

A munka náluk garantáltan szakszerűen, a lehető legbiztonságosabb módon történik, a gépjármű további sérüléseinek elkerülése érdekében. Diszpécsereik folyamatosan fogadják a segítségkérők hívásait, az autómentők pedig arra törekednek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezhessenek.

Náluk egy időben, egy fuvarral több autó is egyszerre szállítható, ebből adódóan szolgáltatásuk kifejezetten pénztárcabarát! Végzik még kisebb munkagépek és teherautók szállítását is, amennyiben azok össztömege nem haladja meg a 2 tonnát.

Keresse bizalommal autómentésért Budapesten Csürök Zsolt autómentőt – a Klímagyár ajánlatával!


A légtechnika szerelés nem ördögtől való

Első hallásra Ön arra gondolhat, hogy a légtechnika szerelés a mindennapoktól távol áll, hiszen csak gyárépületekben van rá szükség. Foglalkozzanak hát vele a hozzáértők! Azonban, manapság lakóépületekben, családi házakban is beszerelhető egy ilyen rendszer. És hogy miért lehet rá szükség? Remekül biztosítja a jobb minőségű levegőt a helyiségben, az allergiák kialakulását is megakadályozhatja. Ezért lehet érdemes felkeresni egy hozzáértő céget, például a LITS Energy Kft.-t, és tanácsot kérni a rendszer beszerelésével kapcsolatban.

A légtechnika szerelés nem ördögtől való
A légtechnika szerelés nem ördögtől való

PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren

PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren
PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren

Manapság egyre fontosabb elvárás a hosszútávú befektetésekkel szemben, hogy költséghatékonyak és környezetkímélők legyenek. A PIR légcsatorna mindhárom kritériumnak megfelel, hiszen minőségi alapanyagokból készül. Így a belőle kiépített rendszer tartós és energiatakarékos. Tulajdonságai jelentősen kedvezőbbek a hagyományos megoldásokhoz képest. Az ilyen rendszerek kiépítéséhez szükséges PIR paneleket a LITS Energy Kft. forgalmazza. Ezért a cég garantálja, hogy a beszerelésre kerülő berendezés a lehető legjobb minőségű.


A Klímagyár munkatársai lakóautót béreltek!

Mégpedig nem is akárhonnan, hanem a Prémium Lakóautótól! A klímaszakértő kollégák a lakóautó bérlésen nem törték sokáig a fejüket. A Prémium Lakóautónál ugyanis kedvezményes árakkal dolgoznak, lakóautó-flottájuk pedig a legújabb modellekből áll össze, a legnagyobb európai gyártók kínálatából. A bérlés megelőzően a járműveket ózongenerátorral fertőtlenítik, valamint teljesen feltöltik és felkészítik az útra! A Klímagyár munkatársainak ezért nem tartott sokáig kiválasztani a megfelelő bérelhető lakóautót, amivel csapatépítésre utaztak!

Ők is tudják, hogy nem feltétel, azonban sokszor mégis garantálhatja a hibátlan és kényelmes nyaralást a jó kempingfelszerelés. Ezért kirándulni, nyaralni vágyóknak és mindazoknak, akik a lakóautó bérlését fontolgatják, ajánlják Prémium Lakóautó partnerét is, a Camp Shopot! Ők teljes felszereléssel, egy hibátlan kirándulás után mondják mindezt.

Továbbá azt ajánlják, hogy lakóautó kölcsönzésekor a legjobb, ha személyesen vesszük szemügyre a kiválasztott járművet! Nagy segítség lehet azonban az is, hogy a premiumlakoauto.hu oldalon a beltereket virtuálisan is körbejárhatja, 360 fokban!

Lakóautó bérlés

Környezetbarát szórt purhab szigetelés a Purhab Center Kft. jóvoltából

Környezetbarát szórt purhab szigetelés a Purhab Center Kft. jóvoltából

Bizony! A kétkomponensű, szórt purhab szigeteléstől a megrendelő nem is várhat mást! Gyantakomponense megújúló, növénytermesztésből származó nyersanyag. Szójaolajat, újrahasznosított műanyagot tartalmaz.  

A purhab térfogatnövekedésének hajtóanyaga az úgynevezett HFC 245fa, mely nem bocsát ki az ózonrétegre káros további anyagokat. A Purhab Center általi kivitelezéskor a zártcellás szórt purhab szigetelés térfogatának harmincszorosára nő és hozzáragad a határoló szerkezethez. A réteg egységes hőpajzsot alkot. Három centiméteres vastagságtól párazáróvá válik. Egyáltalán nem szükséges különálló párazáró réteget beépíteni. A zártcellás szórt purhab szigetelés alkalmas különféle szerelt jellegű és hagyományos szerkezetek kültéri és beltéri hőszigetelésére egyaránt.

Lábazati hőszigetelésként is kiválóan és könnyedén tudjuk alkalmazni! Ugyanígy aljzatszigetelésként, pinceszigetelésként, szerelt homlokzatok hőszigeteléseként, tartályok és csövek szigetelésére is. A zártcellás szórt purhab szigetelés magas nyomúszilárdságú. Ezáltal lapostetőket is szigetelhetünk vele. A tető már a hab felhordásakor 100 százalékosan beázásmentessé válik. Ezután csupán a purhab felület UV védelméről és eltakarásáról kell gondoskodnunk.

További részletekért és árajánlatért keresse bizalommal a Purhab Center Kft. munkatársait! Szolgáltatásaik bővebb leírásáért látogassa meg honlapjukat is a www.purhbcenter.hu címen!


Készséggel ajánljuk partnercégünket, a Nova Burkolat Bt.-t

A Klímagyár egyik partnercége a kőrestaurálással foglalkozó Nova Burkolat Bt. A műemlék épületek felújítását, illetve műemlék jellegű épületek felújítását végző vállalkozás évek óta sikeresen működik. Szakembereik jól képzettek és komoly tapasztalattal rendelkeznek a felújítási munkálatok terén.
A Klímagyár csapata
, a céggel való többszöri együttműködés alapján, készséggel ajánlja ügyfeleinek a Nova Burkolat Bt.-t.
Hogy hol találkozik össze a klímák és a szellőzőrendszerek szférája a műemlékek világával? Jogosan merül fel a kérdés.
A műemlék épületek turisztikai hasznosítása ma már gyakorinak számít. Mivel a felújított műemlék általában szálláshelyként funkcionál, ezért azt megfelelő és hatékony szellőzőrendszerrel kell ellátni. Itt jövünk mi a képbe.
A Nova Burkolat Bt. munkatársai ilyen esetekben számtalan hasznos tanáccsal látják el kollégáinkat, akiknek a műemlék épületbe szellőzőrendszert kell telepíteniük. 

Nádasdladány Nádasdy Kastély belső felújítása,oszlopfők,címerek,bejárati lépcső,gyámkövek,fő lépcső,kandallók,cselédlépcső kö restaurálása Mentartis Kft alvállalkozójaként.

Cégunk szívvel ajánlja a Camp Shop webáruházat lakóautó klímák vásárlásához!

Cégunk szívvel ajánlja a Camp Shop webáruházat lakóautó klímák vásárlásához!
Cégunk szívvel ajánlja a Camp Shop webáruházat lakóautó klímák vásárlásához!

A Prémium Lakóautó klímaszerelő kollégái, azaz a Klímagyár cég munkatársai nemrégiben kíváncsiságból nekiestek az egyik lakóautó klímának! A fiatal klímás szakemberek csapatépítőre béreltek tőlünk egy igazán különleges lakóautót. Mint minden modellünk, ez is klímával felszerelt volt, ami jól jött a szeptemberi elhúzódó melegben! Különleges lakóautó klímákról beszélünk, melyek felkeltették a Klímagyár érdeklődését is. A szabadságukat töltő fiúk ugyanis kíváncsiak voltak, hogyan is tisztítható egy ilyen speciális berendezés. Valamint, hogy milyen könnyű karbantartani, hiszen egy meghibásodott lakóautó klíma sok fejfájást okozhat egy nyaralás során. Vagy mégsem?

A Camp Shop olyan kompakt lakóautó klímákat forgalmaz, melyeknél nehezebb felhasználóbarátabb berendezéseket találni. A Telair Silent 7400 H 2400 W tetőklíma például kiválóan vezérelhető egy távirányítóval. Ez és minden másik modell kialakítását úgy tervezték, hogy a szűrők könnyen tisztíthatók legyenek.

Az említett lakóautó klíma modell jellemzői az alábbiak a Camp Shop tájékoztatása szerint:

 • A 7400H nagyteljesítményű hőszivattyúval felszerelt fűtőelem 2,2 kW (7400 BTU) fűtőteljesítményt szolgáltat, mindössze 0,92 kW fogyasztás mellett. A hőszivattyú hatékonyan működik 0 ° C-os külső hőmérsékleten, ezen érték alatt a teljesítmény csökken.
 • Automatikus vezérlés: Az AUTO funkció éjszakai aktiválása, a légkondicionáló rendszer automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb szellőzési sebességet és a hűtési vagy fűtési funkciót.
 • Távirányító: Az összes funkció végrehajtható a távirányítóval.
 • Jéggátló érzékelővel ellátott.
 • Belső szűrő, cserélhető és mosható.
 • 30–70 mm vastagságú tetőkhöz alkalmas.