Partnercégeink

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy minden cégnek szüksége van külső cégekre, akik rokon szakmából vagy éppen egy teljesen másik szakmából érkeznek. Ezek lehetnek beszállítók, cégünk infrastruktúráját segítő, jogi, könyvelési szakértők és még sok más.
Íme a mi partnerlistánk, akikkel eddig együtt dolgozunk:


Keresse bizalommal autómentésért Budapesten Csürök Zsolt autómentőt – a Klímagyár ajánlatával!

Csürök Zsolt autómentő

A Klímagyár szakemberei céges autó lerobbanása esetén meleg szívvel ajánlják Csürök Zsoltot és munkatársait a bajba jutott autósoknak! A 024autómentő autómentést, autószállítást vállal Budapesten, Pest megyében és az autópályákon egyaránt! Előzetes megbeszélés útján külföldi autószállítást is végeznek.

A munka náluk garantáltan szakszerűen, a lehető legbiztonságosabb módon történik, a gépjármű további sérüléseinek elkerülése érdekében. Diszpécsereik folyamatosan fogadják a segítségkérők hívásait, az autómentők pedig arra törekednek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezhessenek.

Náluk egy időben, egy fuvarral több autó is egyszerre szállítható, ebből adódóan szolgáltatásuk kifejezetten pénztárcabarát! Végzik még kisebb munkagépek és teherautók szállítását is, amennyiben azok össztömege nem haladja meg a 2 tonnát.

Keresse bizalommal autómentésért Budapesten Csürök Zsolt autómentőt – a Klímagyár ajánlatával!


A légtechnika szerelés nem ördögtől való

Első hallásra Ön arra gondolhat, hogy a légtechnika szerelés a mindennapoktól távol áll, hiszen csak gyárépületekben van rá szükség. Foglalkozzanak hát vele a hozzáértők! Azonban, manapság lakóépületekben, családi házakban is beszerelhető egy ilyen rendszer. És hogy miért lehet rá szükség? Remekül biztosítja a jobb minőségű levegőt a helyiségben, az allergiák kialakulását is megakadályozhatja. Ezért lehet érdemes felkeresni egy hozzáértő céget, például a LITS Energy Kft.-t, és tanácsot kérni a rendszer beszerelésével kapcsolatban.

A légtechnika szerelés nem ördögtől való
A légtechnika szerelés nem ördögtől való

PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren

PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren
PIR légcsatorna – forradalmi újítás légcsatorna-téren

Manapság egyre fontosabb elvárás a hosszútávú befektetésekkel szemben, hogy költséghatékonyak és környezetkímélők legyenek. A PIR légcsatorna mindhárom kritériumnak megfelel, hiszen minőségi alapanyagokból készül. Így a belőle kiépített rendszer tartós és energiatakarékos. Tulajdonságai jelentősen kedvezőbbek a hagyományos megoldásokhoz képest. Az ilyen rendszerek kiépítéséhez szükséges PIR paneleket a LITS Energy Kft. forgalmazza. Ezért a cég garantálja, hogy a beszerelésre kerülő berendezés a lehető legjobb minőségű.


A Klímagyár munkatársai lakóautót béreltek!

Mégpedig nem is akárhonnan, hanem a Prémium Lakóautótól! A klímaszakértő kollégák a lakóautó bérlésen nem törték sokáig a fejüket. A Prémium Lakóautónál ugyanis kedvezményes árakkal dolgoznak, lakóautó-flottájuk pedig a legújabb modellekből áll össze, a legnagyobb európai gyártók kínálatából. A bérlés megelőzően a járműveket ózongenerátorral fertőtlenítik, valamint teljesen feltöltik és felkészítik az útra! A Klímagyár munkatársainak ezért nem tartott sokáig kiválasztani a megfelelő bérelhető lakóautót, amivel csapatépítésre utaztak!

Ők is tudják, hogy nem feltétel, azonban sokszor mégis garantálhatja a hibátlan és kényelmes nyaralást a jó kempingfelszerelés. Ezért kirándulni, nyaralni vágyóknak és mindazoknak, akik a lakóautó bérlését fontolgatják, ajánlják Prémium Lakóautó partnerét is, a Camp Shopot! Ők teljes felszereléssel, egy hibátlan kirándulás után mondják mindezt.

Továbbá azt ajánlják, hogy lakóautó kölcsönzésekor a legjobb, ha személyesen vesszük szemügyre a kiválasztott járművet! Nagy segítség lehet azonban az is, hogy a premiumlakoauto.hu oldalon a beltereket virtuálisan is körbejárhatja, 360 fokban!

Lakóautó bérlés

Környezetbarát szórt purhab szigetelés a Purhab Center Kft. jóvoltából

Környezetbarát szórt purhab szigetelés a Purhab Center Kft. jóvoltából

Bizony! A kétkomponensű, szórt purhab szigeteléstől a megrendelő nem is várhat mást! Gyantakomponense megújúló, növénytermesztésből származó nyersanyag. Szójaolajat, újrahasznosított műanyagot tartalmaz.  

A purhab térfogatnövekedésének hajtóanyaga az úgynevezett HFC 245fa, mely nem bocsát ki az ózonrétegre káros további anyagokat. A Purhab Center általi kivitelezéskor a zártcellás szórt purhab szigetelés térfogatának harmincszorosára nő és hozzáragad a határoló szerkezethez. A réteg egységes hőpajzsot alkot. Három centiméteres vastagságtól párazáróvá válik. Egyáltalán nem szükséges különálló párazáró réteget beépíteni. A zártcellás szórt purhab szigetelés alkalmas különféle szerelt jellegű és hagyományos szerkezetek kültéri és beltéri hőszigetelésére egyaránt.

Lábazati hőszigetelésként is kiválóan és könnyedén tudjuk alkalmazni! Ugyanígy aljzatszigetelésként, pinceszigetelésként, szerelt homlokzatok hőszigeteléseként, tartályok és csövek szigetelésére is. A zártcellás szórt purhab szigetelés magas nyomúszilárdságú. Ezáltal lapostetőket is szigetelhetünk vele. A tető már a hab felhordásakor 100 százalékosan beázásmentessé válik. Ezután csupán a purhab felület UV védelméről és eltakarásáról kell gondoskodnunk.

További részletekért és árajánlatért keresse bizalommal a Purhab Center Kft. munkatársait! Szolgáltatásaik bővebb leírásáért látogassa meg honlapjukat is a www.purhbcenter.hu címen!


Készséggel ajánljuk partnercégünket, a Nova Burkolat Bt.-t

A Klímagyár egyik partnercége a kőrestaurálással foglalkozó Nova Burkolat Bt. A műemlék épületek felújítását, illetve műemlék jellegű épületek felújítását végző vállalkozás évek óta sikeresen működik. Szakembereik jól képzettek és komoly tapasztalattal rendelkeznek a felújítási munkálatok terén.
A Klímagyár csapata
, a céggel való többszöri együttműködés alapján, készséggel ajánlja ügyfeleinek a Nova Burkolat Bt.-t.
Hogy hol találkozik össze a klímák és a szellőzőrendszerek szférája a műemlékek világával? Jogosan merül fel a kérdés.
A műemlék épületek turisztikai hasznosítása ma már gyakorinak számít. Mivel a felújított műemlék általában szálláshelyként funkcionál, ezért azt megfelelő és hatékony szellőzőrendszerrel kell ellátni. Itt jövünk mi a képbe.
A Nova Burkolat Bt. munkatársai ilyen esetekben számtalan hasznos tanáccsal látják el kollégáinkat, akiknek a műemlék épületbe szellőzőrendszert kell telepíteniük. 

Nádasdladány Nádasdy Kastély belső felújítása,oszlopfők,címerek,bejárati lépcső,gyámkövek,fő lépcső,kandallók,cselédlépcső kö restaurálása Mentartis Kft alvállalkozójaként.

Cégunk szívvel ajánlja a Camp Shop webáruházat lakóautó klímák vásárlásához!

Cégunk szívvel ajánlja a Camp Shop webáruházat lakóautó klímák vásárlásához!
Cégunk szívvel ajánlja a Camp Shop webáruházat lakóautó klímák vásárlásához!

A Prémium Lakóautó klímaszerelő kollégái, azaz a Klímagyár cég munkatársai nemrégiben kíváncsiságból nekiestek az egyik lakóautó klímának! A fiatal klímás szakemberek csapatépítőre béreltek tőlünk egy igazán különleges lakóautót. Mint minden modellünk, ez is klímával felszerelt volt, ami jól jött a szeptemberi elhúzódó melegben! Különleges lakóautó klímákról beszélünk, melyek felkeltették a Klímagyár érdeklődését is. A szabadságukat töltő fiúk ugyanis kíváncsiak voltak, hogyan is tisztítható egy ilyen speciális berendezés. Valamint, hogy milyen könnyű karbantartani, hiszen egy meghibásodott lakóautó klíma sok fejfájást okozhat egy nyaralás során. Vagy mégsem?

A Camp Shop olyan kompakt lakóautó klímákat forgalmaz, melyeknél nehezebb felhasználóbarátabb berendezéseket találni. A Telair Silent 7400 H 2400 W tetőklíma például kiválóan vezérelhető egy távirányítóval. Ez és minden másik modell kialakítását úgy tervezték, hogy a szűrők könnyen tisztíthatók legyenek.

Az említett lakóautó klíma modell jellemzői az alábbiak a Camp Shop tájékoztatása szerint:

  • A 7400H nagyteljesítményű hőszivattyúval felszerelt fűtőelem 2,2 kW (7400 BTU) fűtőteljesítményt szolgáltat, mindössze 0,92 kW fogyasztás mellett. A hőszivattyú hatékonyan működik 0 ° C-os külső hőmérsékleten, ezen érték alatt a teljesítmény csökken.
  • Automatikus vezérlés: Az AUTO funkció éjszakai aktiválása, a légkondicionáló rendszer automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb szellőzési sebességet és a hűtési vagy fűtési funkciót.
  • Távirányító: Az összes funkció végrehajtható a távirányítóval.
  • Jéggátló érzékelővel ellátott.
  • Belső szűrő, cserélhető és mosható.
  • 30–70 mm vastagságú tetőkhöz alkalmas.