RÓLUNK MONDTÁK

A sok szélhámos szerelő miatt évekig problémám volt nyáron a lakás lehűtésével. Aztán az egyik ismerősöm ajánlotta ezt a klíma szereléssel foglalkozó céget, és szerencsére most végre nem kellett csalódnom! Igazi szakemberek szerelték be a készülékemet, ami azóta is kifogástalanul működik. Köszönöm! )

Fehér Szabolcs

A hőszivattyúm beszereléséhez hívtam ki a cég munkatársait. Gyors, korrekt, precíz munkát kaptam tőlük. Jó lenne, ha mindenki úgy értene a munkájához, mint ők.

Mészáros Szilvia / Könyvelő

A cég által végzett klíma szerelés nagyon profi módon történt, teljesen meg vagyok elégedve. A klíma elhelyezése azt hiszem a legjobb helyen történt, a munka minősége is profi. Csak ajánlani tudom őket!

Kiss Ibolya / Fodrász

Nekem csupán egy egyszerű kérésem volt, a klímát rendesen szereljék be, hogy aztán ne legyen rá gondom. Megkaptam, amit szerettem volna, ajánlom a céget.

Papp Zoltán / Ács

Jó napot! Azt hiszem az fér dolog, hogy azt várom el más szakemberektől, úgy dolgozzanak, ahogy én is teszem a szakmámban. Állíthatom, hogy a cég munkatársai mindvégig azt nyújtották, amire egy ügyfél vágyhat. Alapos munkát, tiszta helyszínt hagytak maguk után.

Farkas István
Írja meg véleményét