Kihagyhatatlan ajánlatok

(Szakembereink ajánlásával)

Az alábbi 7 db klímát szakembereink nagy gondossággal választották ki a lakosság számára. Figyelembe vették, hogy a lehető legmegbízhatóbb márkát, leghosszabb garanciát és a legjobb ár-érték arányú készülékeket válasszák.

Az alábbi termékek ára tartalmazza a beszerelési és kiszállási költségeket is! 

 

-28%
New
300 000 Ft 215 000 Ft
-16%
315 000 Ft 265 000 Ft
-15%
335 000 Ft 285 000 Ft
-22%
395 000 Ft 310 000 Ft
-20%
350 000 Ft 280 000 Ft
-20%
399 000 Ft 319 000 Ft
-13%
454 990 Ft 397 999 Ft
  1. Az árak csak akkor érvényesek, ha telefonon keresztül vagy helyszíni felmérést követően történik a megrendelés.
  2. Az alapszerelés szendvicsszerű szerelésre vonatkozik, ami azt jelenti, hogy a klíma kültéri egységet a beltéri egység mögé helyezzük el ugyan azon a falon, és nincs szükség kábelcsatornázásra.

KLÍMA SZERELÉS ÁRAK

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi árajánlatot a 06 30 527 3950 telefonszámon.

3 év Garanciával!

Ingyenes kiszállással (Szeged + 10 km)

24 órán belül visszahívjuk!

06 30 527 3950

Mit tartalmaz az alapszerelés?

 

  1. Klíma szerelési helyre való szállítását
  2. Szakszerű szereléshez szükséges anyagokat 2 méteres csőszakaszig! (vegytiszta hűtőközeg csövek, elektromos kábelek, kondenzvíz elvezetéséhez csövek és idomok, festhető kábelcsatorna 2 db idommal, 450 mm-es kültéri vajszínű fali tartókonzolt, csavarokat)   
  3. Munkadíj: maximum 2 db faláttörés elkészítése (1 válaszfal és 1 külső fal), kültéri és beltéri egység felszerelése, vákumozás elektromos betáp kiépítése aljzatba.
  4. Kültéri egység felszerelését 4 méteres szerelési magasságig, ameddig létrával megközelíthető.
  5. Ha a kondenzvíz elvezetést nem lehet megoldani gravitációsan, abban az esetben kondenzvíz szivattyú beépítése szükséges, aminek az árát nem tartalmazza a szerelési költség
  6. Telepítési tanúsítvány, és garanciajegy kitöltése és érvényesítés.
  7. Takarítás.
  8. Az alpintechnikás kivitelezés vagy az emelőkosaras autó használatát a fenti díjak nem tartalmazzák.

( Szakszerű kivitelezés mellet történő esetleges károkért felelősséget nem tudunk vállalni. )

A klímákról és a klíma szerelésről, bővebben

A klímákról és a klíma szerelésről, bővebben

A klímaberendezés az a készülék, mely a zárt helyiségekben a külső környezetnél magasabb, vagy alacsonyabb hőmérsékletet tud létrehozni. Többnyire az utóbbi indíttatásból alkalmazzák, azaz hűtésre használják. A klimatizálás célja nem csak az adott térben lévő levegő hőmérsékletének, hanem nedvességtartalmának megtartása is. A ma használt légkondicionálók nagy része az úgynevezett split klímák köze tartozik. Ezeknek a klímáknak a jellegzetessége az, hogy a kültéri és a beltéri egységük két különálló egységet képez, melyek hűtőkört alkotnak. A klímaszerelés Szeged ezeknek a berendezéseknek a beszerelésével és karbantartásával foglalkozik. De hogyan is néz ki a klíma szerelés folyamata?

Ajánlatkérés

A megfelelő készülék kiválasztása

A légkondi szerelését megelőzően mindenképpen fel kell mérni az adott tér jellemzőit. A leglényegesebb ezek közül a hűteni vagy fűteni kívánt terület mérete. Ezen kívül a klíma által nyújtott teljesítményre nagy hatással van még például az ablakok mérete, vagy az épület hőszigeteltsége is. Természetesen azt is fontos figyelembe venni, hogy a szóban forgó helyiséget mire fogják használni a későbbiekben. A klíma beszerelés Szeged segít ügyfeleinek a helyzet feltérképezésében, majd a szerelés gyakorlati kivitelezésében is.

06 30 527 3950
A megfelelő készülék kiválasztása
A klímaszerelés pontos folyamata

A klíma szerelés pontos folyamata

Mint az már a fentiekben említésre került, a split klíma két fő részből, azaz a kültéri és beltéri egységből tevődik össze. Amikor ezeknek a felszerelendő egységeknek meghatároztuk a pontos helyét, kezdődhet a klíma szerelés. A megfelelő hely kiválasztása igencsak lényeges, hogy az egységeket összekötő csövek akadálymentesen tudják végezni feladatukat.
Amikor mindkét egység, illetve a csövek beszerelése is készen van, jöhet azok egymással való összekapcsolása. Ha már a klíma minden komponense összeköttetésben áll egymással, következik a berendezés vákuumozása, majd annak hűtőközeggel történő feltöltése. Ezután már csak a berendezés egységeinek elektromos csatlakoztatása maradt hátra. Utolsó lépésként a szakemberek nyomásmérő műszerek segítségével elvégzik a szükséges ellenőrzéseket. Amennyiben minden eredményt rendben találnak, azzal a légkondi szerelés folyamata a végéhez is ért.
Az ügyfélnek innentől már csak annyi a dolga, hogy élvezze a berendezés nyújtotta komfortos hőmérsékletet. A későbbiekben ajánlott félévente egyszer kitisztíttatni a készüléket. A klímaberendezés megfelelő karbantartása megnöveli annak teljesítőképességét, és élettartamát is.

Ajánlatkérés

A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.

A klímaszerelés Szeged által nyújtott szolgáltatások

A cégünk az ügyfelek rendelkezésére áll a klíma beszerelésének teljes folyamatában. Segítünk a készülék kiválasztásában, a helyszín állapotának felmérésében, és természetesen magában a klíma beszerelésben is. Klienseink bizalommal számíthatnak ránk, amennyiben esetleg alkatrészcserére, az egységek javítására, vagy a berendezés tesztelésére van szükségük. A klíma beszerelés Szeged garanciális, gyors és megbízható munkavégzést kínál. Legyen szó egy új klíma beszereléséről, vagy a már meglévő légkondi szervizeléséről, karbantartásáról – a klímaszerelés Szeged garantáltan a megfelelő választás!

06 30 527 3950
A klímaszerelés Szeged által nyújtott szolgáltatások

friss hírek

Olvassa Ön is klíma szerelés szóló blogunkat!

blog