Klíma beltéri egység felszereléséhez keres szakembert?

Klíma beltéri egység felszereléséhez keres szakembert?

Akárcsak a külső, úgy a klíma beltéri egység felszerelése is ugyanolyan fontos és precíz munkát igényel. Ha a klíma beltéri egység szerelése, akár csak egy kicsit is eltér minőségben a külsőtől, vagy egyáltalán az elvárhatótól, annak komoly következményei lehetnek. Hiszen gondoljunk csak bele, az autónkat sem mi magunk kezdjük megjavítani, ha baj van vele, ugyanis nem ez a szakterületünk és csak nagyobb kárt csinálnánk, mint hasznot. Márpedig, ha pénzt adtunk ki az új klímaberendezésünkért, ez legyen megfelelően beszerelve. Simán előfordulhat, hogy ha a klíma beltéri egység felszerelése rosszul történik, tönkremegy, több áramot fogyaszt, vagy nem rendeltetésszerűen működik.

Márpedig, ha emiatt megy tönkre a klímánk arra a garancia sem vonatkozik.

Klíma beltéri egység szerelése néhány lépésben

Mielőtt megvásárolnánk a hőn áhított klímát fontos átgondolni, hogy igazából mire is van szükségünk. Hány helyiséget szeretnénk fűteni, ugyanis ennek függvénye, hogy multi vagy split klímára van szükségünk és mekkora teljesítmény kell. Ráadásul látnunk kell, hogy mi az az energiabesorolás, ami elfogadható a számunkra és akkor még a plusz funkciókról nem is beszéltünk. Na de nézzük, melyek azok a szempontok, amire oda kell figyelni a klíma beltéri egység szerelése során:

  • Nagy méretű szoba esetén inkább két kisebb egységet válasszunk,
  • Kis méretű szobák esetén úgy kerüljön felhelyezésre a készülék, hogy ne a lakók fejére fújjon, háló esetén pedig ne az ágyra,
  • Szűk folyosókra nem célszerű klímát szereltetni,
  • Nyitott szobaajtókon keresztül csak akkor fog érvényesülni a klíma hatása, ha közvetlenül az ajtóval szembe kerül felszerelésre.

Miért kell szakemberre bízni a klíma beltéri egység felszerelését? 

A klíma beltéri egység felszerelése során kiemelten fontos, hogy azt olyan szakember végezze, aki ért hozzá. Miért fontos ez? Így kerülhetjük a legvalószínűbben el azt, hogy valami rosszul alakul a szerelés során és csak nagyobb hiba keletkezik, mint a klímával járó haszon. Ráadásul a szakember számára rendelkezésre áll a megfelelő szerszám és technika, amellyel a legjobb munkát tudja elvégezni. Ezen túl sok szakember garanciát is vállal a munkájáért, ami plusz megnyugtatásul tud szolgálni, ha esetleg mégis baj lenne azt ingyen helyrehozza.

Érdemes tehát szakembert hívni, ha a klíma beltéri egység szerelése a feladat. Tudjuk biztonságban a klímánkat és hívjuk a Klímagyár szakembereit. Köszönhetően a cég célkitűzésének csakis tapasztalt szakemberekkel és jó minőségben dolgozunk, hiszen nekünk a vásárló elégedettsége az első. Azt valljuk, hogy az elégedett vásárló az egyik legjobb fokmérője a munkánk értékének.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük