Daikin hőszivattyú

A Daikin Industries Ltd. 1924-ben alakult Japán Osaka városában. A vállalat kezdetektől fogva légkondicionáló termékek gyártásával foglalkozott. Japánban az első vonat légkondi is a Daikin nevéhez fűződik, melyet „Mifujirator”-nak neveztek el. Az évek során a termékskála természetesen bővült, így a Daikin napjainkban már rendkívül korszerű, modern levegő-víz hőszivattyúkat is gyárt. Az Altherma hőszivattyú család 2006-ban jelent meg, azóta számos innováción esett át, korunk egyik legmegbízhatóbb hőszivattyú együttese. A Daikin hőszivattyúkat Európában tervezik és a gyártás is itt zajlik az európai igényekhez igazítva. A vállalat nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságra, a vállalati felelősségvállalásra és az esztétikai megjelenésre. Készülékeik magasabb árkategóriába tartoznak, de rendkívül megbízhatóak, értékállóak. Az Altherma hőszivattyúk minden igényt kielégítenek, tökéletes választások lakások korszerűsítéséhez, de új építésű otthonokba is!


Daikin levegő-víz hőszivattyúk kedvező áron – már Magyarországon is!

Általános tudnivalók a Daikinról

A mára már világhírűvé válta Daikin Industries Ltd.-t 1924-ben alapították Japánban, Osakában. Munkatársai a kezdetektől fogva az akkor még szenzációnak ható légkondicionáló termékek gyártásával foglalkoztak. Japánban az első vonatra szerelt légkondicionáló berendezést is a Daikin cég készítette. A Daikin manapság már a rendkívül korszerű levegő-víz hőszivattyúk gyártásáról is híres. A Daikin levegő-víz hőszivattyúk Altherma termékcsaládja 2006-ban indult piaci útjára és azóta is már számos innováción átesett. A Daikin magyarországi szakemberei is vallják, hogy az Altherma korunk egyik legmegbízhatóbb hőszivattyú együttese. A Daikin levegő-víz hőszivattyú tervezése ma más Európban zajlik. Ez azt jelenti, hogy a végső fogyasztói terméket az európai igényekhez is igazítják. A mi szakembereink a Klímagyárnál is azt vallják, hogy a Daikin szakemberei nagy figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra. Felelősságet vállalnak produktumaikért, sőt mi több, a hőszivattyú egységek esztétikai megjelenése is kiváló. Való igaz, hogy a Daikin levegő-víz hőszivattyú készülékei a magasabb árkategóriába tartoznak. Azonban náluk talán nincs is értékállóbb a piacon. Az Altherma hőszivattyúk minden felhasználói igényt kielégítenek és hosszú távra szólnak. Új építésű otthonokba ideálisak, valamint kiválók felújításhoz, körszerűsítéshez. Természetesen energiatakarékosak és környezetberátok is.

Válassza Ön is a Daikin Althermát!

  • 75%-ban a levegőből kinyert megújuló energia hajtja, 25%-ban elektromosság.
  • Teljesíti az A+++ energiahatékonysági címke követelményeit.
  • Ötvözze a hőszivattyút napenergiás támogatással, hogy megnövelje a melegvíz-ellátás energiahatékonyságát.

A Daikin levegő-víz hőszivattyú berendezéseit választani mindig csak jó döntés lehet!

A hőszivattyús megoldással csökkentheti kiadásait, javíthat a környezeten és biztonságosan fűtheti és hűtheti otthonát. Kell ennél több?

A hőszivattyús rendszerek lehetnek a megoldások mindenképp azokra az esetekre, ha újra gondolnánk otthonunk klímázását. Legyen szó hűtésről vagy fűtésről.

Energia a környezetből

A hőszivattyú szerezheti energiáját levegőből, vízből, de talajhőből is. De vannak kevert típusok is, így kapjuk meg a:

  • levegő-levegő
  • víz-víz
  • víz-levegő rendszereket.

A víz-levegő hőszivattyúkat kicsit költséghatékonyabban is lehet beszerelni és könnyebben alkalmazhatóak a régi rendszerekhez.

A régi rendszerek nem mindegyikéhez integrálhatóak a hőszivattyúk.  Végeztessen teljes körű felmérést!

Az Ön számára melyik Daikin levegő-víz hőszivattyú lesz a tökéletes?

A Daikin levegő-víz hőszivattyúi régóta a piacon lévő termékek, így megbízhatóak és garanciát is jelentenek. A Daikin levegő-víz hőszivattyúi között is vannak különbségek. Ez ár függhet a kw-tól, a hőmérséklettől. Továbbá beszélhetünk kizárólag használati meleg vizes hőszivattyúról is.

Energia- és költséghatékonyság a Daikin levegő-víz hőszivattyúval

A levegő-víz hőszivattyúk, s a Daikin modelljei főként nagy mértékben hozzájárulhatnak energiahatékonyságunkhoz. A legtöbb modell A+++ besorolást kapott, így az ingatlan értékesítésekor, bérbeadásakor sem kell már ilyenek felmérésével sem foglalkoznunk.

Ha bármi egyéb érdekli Önt, nézzen szét honlapunkon, kérjen ajánlatot és döntsön az energiahatékonyság mellett!