Showing all 1 result

Fisher klíma

A Fisher márka ugyan nem tartozik a legismertebb klíma gyártó cégek közé, ennek ellenére az 5 legtöbbet eladott márka közé soroljuk! A Fisher Aircon Solutions 1999 óta foglalkozik klímák és klímatechnikai berendezések gyártásával. A Fisher klímák főként kínai gyárakban kerülnek legyártásra, ahol a legismertebb japán márkák is gyártatnak. A cég amerikai székhelyű, az európai piacra mérnökök által tervezett klímaberendezéseket forgalmaz. Magyarországon már több, mint 50 ezer Fisher klímát telepítettek, melyeknek meghibásodási aránya még az 1%-ot sem érte el. A cég rendkívül jó ár/érték arányú termékpalettával rendelkezik, melyek számos extra funkciót nyújtanak a felhasználónak. Mono és Multi split rendszereket egyaránt tartalmaz a termék lista.


 

Fisher Mono split készülékek

A Fisher mono split (oldalfali) klímáit négy kategóriában gyártja. A „Summer” sorozat tökéletes megoldás lehet Önnek, amennyiben a klímát főként az ingatlan hűtésére, illetve a fűtési szezon indulása előtti hidegebb napokon a lakás fűtésére szeretné használni. A készülékek a DC inverteres teljesítményszabályozásnak köszönhetően akár évi 50%-os energiamegtakarítást is elérhetnek a hagyományos  fix fordulatú berendezésekhez képest.

A „Nordic” sorozat készülékeit azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik egy fűtésre optimalizált, csendes, megbízható készüléket keresnek, amely akár -30 fokos hidegben is képes felmelegíteni a lakását. A temperálási funkció bekapcsolásával biztosíthatja a fagyvédelmet, a klíma ugyanis automatikusan bekapcsol, amennyiben a külső hőmérséklet 8 °C alá csökken.

A „Comfort Plus” szériát letisztult, elegáns megjelenés jellemzi, melyhez költségkímélő, csendes működés társul és kiválóak fűtésre is!

Az „Art” a Fisher csúcskategóriás termék csoportja. Ahogy a neve is jelzi, ezek igazi művészi darabok. Ha azt szeretné, hogy készüléke ne csak hasznos, de szép, designos, elegáns megjelenést is kölcsönözzön otthonának, akkor az Art sorozat egyik tagja lesz Ön számára a tökéletes választás! Az Art klímák automatikusan nyíló előlappal rendelkeznek és nagyon csendesek. A beépített plazmaszűrő hatékonyan távolítja el a levegőben található porszemcséket, cigarettafüstöt, baktériumokat és polleneket. Az öntisztító funkciót a távirányítón kapcsolhatjuk be, mely megakadályozza a hőcserélő penészesedését, gombásodását. Az egyenletes légelosztás eléréséért a készülék négy irányba tereli a levegőt. (fel/le, jobbra/balra) Az Art készülékek 3 féle színben és teljesítményben érhetőek el. A választható színek: rosegold, antracit szürke és ezüst.

2,6 kW

3,5 kW

5,3 kW

Fisher Multi split készülékek

Több szobás lakások, irodák esetében tökéletes választás lehet egy multi split készülék! Ennek legfőbb előnye, hogy a több beltéri egységhez (melyek különböző teljesítményűek lehetnek) csupán egy kültéri egység tartozik! A mono és multi split termékek közötti különbségekről itt olvashat bővebben!

Fisher Multi split kültéri egységek:

  • FS4MIF-363BE3 (hűtőteljesítmény: 10,5 kW, fűtőteljesítmény: 12,0 kW)
  • FS2MIF-143BE3 (hűtőteljesítmény: 4,1 kW, fűtőteljesítmény: 4,4 kW)
  • FS2MIF-183BE3 (hűtőteljesítmény: 5,2 kW, fűtőteljesítmény: 5,4 kW)
  • FS3MIF-213BE3 (hűtőteljesítmény: 6,1 kW, fűtőteljesítmény: 6,5 kW)
  • FS3MIF-243BE3 (hűtőteljesítmény: 7,1 kW, fűtőteljesítmény: 8,5 kW)
  • FS4MIF-283BE3 (hűtőteljesítmény: 8,0 kW, fűtőteljesítmény: 9,5 kW)
  • FS5MIF-423BE3 (hűtőteljesítmény: 12,0 kW, fűtőteljesítmény: 13,0 kW)

Fisher Multi split beltéri egységek:

  • FSAI-SU-94BE3 (hűtőteljesítmény: 2,5 kW, fűtőteljesítmény: 2,8 kW)
  • FSAI-SU-124BE3 (hűtőteljesítmény: 3,2 kW, fűtőteljesítmény: 3,5 kW)
  • FSAI-SU-184BE3 (hűtőteljesítmény: 4,5 kW, fűtőteljesítmény: 5,2 kW)