Termékek összehasonlítása

 
 
Ár-
Rövid leírás

Áttervezett burkolat

A vízszintes osztású, fekete színű rács elrejti a ventilátort és csökkenti a kültéri egység által kibocsátott zajt. Az elegáns, világosszürke burkolat enyhén tükröződő bevonatán diszkréten visszaköszön a környezet képe, ezáltal az egység mindenhová harmonikusan illeszkedik.

Egyetlen ventilátor, kiemelkedő teljesítmény

Egy ventilátor a szokásosnál nagyobb méretben, a szokásos kétventilátoros kivitel helyett, a nagy kapacitású egységekhez. A ventilátor mérete mellett a formája is áttervezésre került, az érintkezési felület csökkentése érdekében, így a levegővel érintkezve a zajszint csökkent, a légáramlás javult.

R-32 monoblokk

A Daikin úttörő szerepet játszik az R-32 hűtőközeges hőszivattyúk piacra történő bevezetésében. Alacsonyabb Globális felmelegedési potenciál (GWP) mellett az R-32 teljesítménye egyenértékű a korábbi hűtőközegekével, de magasabb energiahatékonyság és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett. Könnyen visszanyerhető és újrafelhasználható, így az R-32 tökéletes megoldás az új európai CO2-kibocsátási célok elérésére.

Helytakarékos megoldás

A monoblokk kivitel esetén a hőszivattyú egyetlen berendezésből áll, amelyet kültérben helyeznek el (ebben található a hűtőközeg is). Tehát nincs beltéri egysége, csak a vezérlés és igény esetén a melegvíztároló foglal helyet a belső térben.

Rugalmas vezérlés

A Daikin Altherma 3 M tökéletesen illeszkedik a Daikin Altherma Total Solution sorba, hiszen opciós Wi-Fi adapterrel rendelkezik, csatlakoztatható online vezérléshez, de könnyedén rendszerbe integrálható napkollektorokkal és hőleadókkal is.
Sku-
RaktárkészletElfogyott
Súly-
MéretekN/A
GyártókDaikin
Termék információ

Daikin Altherma 3 M EBLA16DW1 - hűtő-fűtő modell (16 kW)

Értékelés-