Klíma szerviz és klíma javítás Szeged

Klíma szervíz és klíma javítás Szeged

Egy klíma kiválasztásánál nem csak az kell, hogy nagy szerepet játsszon, hogy pontosan milyen legyen, hogy nézzen ki. Fontos szempont az is, hogy legyen a közelben klíma szerviz. És hogy miért? Bizonyosan nem azért, mert ezek a berendezések sűrűn romlanának el, de persze meg történhet ez is. Nem mellesleg a klíma szerviz egyik jó tulajdonsága, hogy az éves karbantartást is el tudják végezni. Ráadásul olcsóbban, hiszen nem kell akkora kiszállási díjat fizetnünk. Sokan merülnek bele a klíma szerelés javítás világába, ám mi inkább azt tanácsoljuk, hogy nem érdemes úgy belenyúlnunk, ha nincs képesítésünk. Ezzel csak még több bajt okozhatunk és aztán csak még drágább lesz a klíma javítás.

A klímán kívül más is tönkre mehet a berendezésben, ilyenkor kell eszközölni klímahűtő javítást, vagy akár klímacső javítást is. Mindezek a feladatok éppen, hogy kell erősítsenek bennünket abban, hogy fontos a környéken klíma szerviz.

Klíma hűtő javítás

Az elkövetkezendőkben ismertetünk néhány olyan hibát, amely tipikusan előfordulhat és amelyhez klíma szerelés javítást szoktak kérni:

 • Megtörténhet, hogy a távirányítóval történik valami. Simán előfordul, hogy azt hiszik a tulajok eljött a klíma javítás ideje, ugyanis nem úgy működik a berendezés, mint ahogyan kellene. Higgyék el simán előfordulhat, hogy csak elnyomtak a távirányítón valamit úgy, hogy nem is vették észre. Ennek pedig az eredménye, hogy nem úgy működik a klímánk, ahogy szeretnénk. Távirányítóval kapcsolatos probléma lehet még, amikor csak szezonálisan használjuk azt, így a benne levő elem simán kifolyhat. Ez viszont azt jelenti, hogy új távirányítót kell vennünk. Bár drágább az eredeti gyári, mással nem fogjuk tudni teljes egészében kihasználni a klímánkat.
 • A fentiekben már említettük a klímacső javítást és a klímahűtő javítást, a következőkben még sem erre kell következtetni. Van, amikor azt érezzük, hogy nem fűt vagy hűt eléggé a klímánk. Ennek több oka is lehet. Ilyen például az, hogy a rendszer gazdasági okokat is figyelembe vesz, valamint a jeges levegő nagyon egészségkárosító ezért hosszabb idő kell, hogy felfűtse vagy lehűtse a lakást. Lehet, hogy a tisztítás hiányának a manifesztálódása. Nem csak az egészség megőrzése miatt fontos a klímát tisztítani, hanem az ilyen jelenségek elkerülése érdekében is.
 • Kondenzvíz folyás is jelentkező hiba lehet. Manapság már nem lehet a kondenzvizet a házakból, lakásokból kivezetni ezért gyűjtőedénybe kell azt összeszedni. Sokszor előfordul, hogy az edény telítettsége miatt a csövön visszafolyik a víz, ezért már a klímából csöpög vissza. Másik eset, amikor a por el kezd belemosódni a kivezető csőbe, ami eldugítja azt. 
 • Klímagáz csökkenésnél is fontos lehet a klíma szerelés javítás, hiszen erre szakembert kell hívni.

Samsung vagy Aeg klíma szervizt keres?

Samsung klíma szerviz vagy Aeg klíma szerviz? Forduljon hozzánk bátran. Szakembereink munkájára bármikor számíthat ráadásul olcsón és profin.

Szervíz és javítás a legjobbtól. Klímagyár

Amennyiben sos klíma szervíz szolgáltatásra van szükség, nyugodtan bízzunk a Klímagyár tapasztalt, hatékony és profi szakembereiben. Vannak olyan élethelyzetek, amikor a klíma gyorsszervíz azonnal szükséges. Például, ha már éreztük előzőleg is a hibát, de mégsem tettünk semmit a megoldás érdekében. Mi a Klímagyárnál rövid határidőkkel dolgozunk, pontosan azért, mert tudjuk mennyire fontos lehet az idő. Főleg egy klíma gyorsszervíz esetében. Ezen túl pedig rendelkezésünkre áll minden olyan technikai feltétel, amellyel a legjobb munkát tudjuk biztosítani. Akkor is, ha sos klíma szervíz a feladat.

Klíma gyorsszervíz a Klímagyárnál

Az sos klíma szervíz lehetőség persze nem azt jelenti, hogy bármely cég dolgozói éjjel-nappal elérhetőek lennének, viszont azt igen, hogy a lehető leggyorsabbak. Ennek általában a hátterében nagy fokú tudás és szervezőkészség áll. Amennyiben ezek hiányoznak, úgy a klíma gyorsszervíz sem lesz megoldható. Hiszen gondoljunk csak bele, ha nem szervezett egy cég, nem is lehet gyors és hatékony munkát végezni. A Klímagyár viszont már rengeteg alkalommal bizonyított az sos klíma szervíz terén is. Beszéljünk pár szót arról is, hogy melyek azok a szempontok, amelyekre oda kell figyelni, ha klímát szereltetünk:

 • Nagy méretű szoba esetén inkább két kisebb egységet válasszunk,
 • Kis méretű szobák esetén úgy kerüljön felhelyezésre a készülék, hogy ne a lakók fejére fújjon, háló esetén pedig ne az ágyra,
 • Szűk folyosókra nem célszerű klímát szereltetni,
 • Nyitott szobaajtókon keresztül csak akkor fog érvényesülni a klíma hatása, ha közvetlenül az ajtóval szembe kerül felszerelésre.

Ipari klíma szervíz – nagyban is elvégezzük a munkát

Mi a Klímagyárnál az ipari klíma szervíz tekintetében is élen járunk, ha a gyorsaságról és a pontosságról van szó. Ezen túl természetesen a szakembereink már igen sok tapasztalattal rendelkeznek, így a minőségi szempontok is megjelennek a munkáinkban.

Nézzük, hogy milyen részfeladatai vannak az ipari klíma szervíz munkájának:

 • Az ipari klíma beüzemelése, beszerelése;
 • Rendszeres karbantartása az ipari klímának;
 • Az ipari klíma javítása szükség esetén.

Az ipari klíma szervíz, amennyiben rendszeresen karban van tartva a berendezésünk, igen ritkán szükséges. Éppen ezért és mert a megtérülés is fontos szempont lehet, érdemes a berendezésünkre elegendő pénzt is szánnunk.

Az ipari klíma szervíz is tipikusan olyan munka, amelyet csak ezzel foglalkozó szakemberek tudhatnak. Ilyen tudás például a fix fordulatú klímaberendezés vagy szuper sterilizáló szűrő. A klímagyár munkatársai viszont mindenre, így az ipari klíma szervíz munkálataira is fel vannak készülve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük