SOS klímaszerelés nálunk lehetséges

SOS klímaszerelés nálunk lehetséges

Ha sos klímaszerelés a feladat, bízza magát bátran a Klímagyár nagy tudású és profi szakembereire. Vannak olyan helyzetek, amikor a klíma szerelés azonnal szükséges. Például, ha sokáig vacilláltunk egy döntésen és már hűtési vagy fűtési időszak van. A Klímagyárban nem csak az a jó, hogy a klímaszerelés rövid határidővel valósul meg. Itt a rugalmasság és a költséghatékonyság is olyan fokmérők, amelyek igen meggyőzők. Ráadásul rendelkezésünkre áll az összes olyan technikai feltétel, amellyel a legjobb munkát tudjuk biztosítani. Akkor is, ha a klímaszerelés azonnal szükséges.

Klímaszerelés rövid határidővel – a Klímagyár ismertetőjele

A klímaszerelés azonnal lehetőség persze nem azt jelenti, hogy rögtön el kell rohannunk az első klímaberendezéseket árusító üzletbe és vennünk egy klímát. Hiszen rengeteg dolgot nem tudunk még,azon túl persze, hogy hogyan is nézzen ki. Fontos kérdés például, hogyhány helyiséget szeretnénk fűteni és egyáltalán milyen extra funkciókat szeretnénk, ha a klímánk tartalmazna. Ezeket a kérdéseket első körben magunkban kell eldöntenünk, másrészt viszont szakemberrel kell konzultálnunk. Főleg annak fényében, ha utólag derül ki, hogy alacsonyabb a klíma teljesítménye, mint amire szükségünk lenne. Nézzük, melyek azok a szempontok, amelyekre oda kell figyelni, ha klímát szereltetünk a lakásba:

 • A klíma teljesítményére és elhelyezésére
 • Szűk folyosókra ne szereltessünk klímát,
 • Nyitott szobaajtókon keresztül csak akkor fog érvényesülni a klíma hatása, ha közvetlenül az ajtóval szembe kerül felszerelésre.

Klímaszerelés azonnal kiváló szakemberekkel

Válassza a Klímagyár sos klímaszerelés szolgáltatását, ha azt szeretné, hogy a lakás klíma szerelés minőségi, pontos és precíz legyen. Számunkra fontos, hogy a vevőink elégedettek legyenek, hiszen ez jelenti az igazi megítélését a cégünknek. Az, hogy a klíma szerelés mennyi idő ezektől a pontoktól függhet:

 • Klíma szállítását
 • Szakszerű szereléshez szükséges anyagokat 2 méteres csőszakaszig! (vegytiszta hűtőközeg csövek, elektromos kábelek, kondenzvíz elvezetéséhez csövek és idomok, festhető kábelcsatorna 2 db idommal, 450 mm-es kültéri vajszínű fali tartókonzolt, csavarokat)  
 • Munkadíj: maximum 2 db faláttörés elkészítése (1 válaszfal és 1 külső fal), kültéri és beltéri egység felszerelése, vákumozás elektromos betáp kiépítése aljzatba.
 •  Kültéri egység felszerelését 4 méteres szerelési magasságig, ameddig létrával megközelíthető.
 • Ha a kondenzvíz elvezetést nem lehet megoldani gravitációsan, abban az esetben kondenzvíz szivattyú beépítése szükséges, aminek az árát nem tartalmazza a szerelési költség
 • Telepítési tanúsítvány, és garanciajegy kitöltése és érvényesítés.
 • Takarítás.
 • Az alpintechnikás kivitelezés vagy az emelőkosaras autó használatát a fenti díjak nem tartalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük