Multi split klíma szerelés a Klímagyár csapatávál

Multi split klíma szerelés a Klímagyár csapatávál

Meleg nyár, hideg tél? Minderre megoldás a klíma. A klímák azonban a minőségi levegőért is felelősek lehetnek. Foglalkozzunk tehát pár szóban a mult split klímákkal. Az ilyen típusú berendezés már az egész lakás levegőhőmérsékletéért felelhetnek.

A Klímagyár csapata sokszínű tevékenységet folytat. Legyen szó klímák beszereléséről, karbantartásáról vagy tisztításáról, bármiben segítségére lehetünk.

Többféle klíma közül választhatunk, ha lakásunk levegő minőségéről van szó.

Vannak:

  • mono split,
  • multi split,
  • mobil,
  • légcsatornás klímák is többek között.

A multi split klímák tulajdonképpen mono rendszerek bővített verziói. Ebben az esetben a kültéri rendszerhez nem egy, hanem több beltéri egység is rendelhető.

A nagyon nagy pozitívumuk ezeknek a multi split rendszereknek, hogy a beltéri egységek külön működtethetőek. Tehát attól függetlenül, hogy egy kültéri egységhez tartoznak, különálló egyéniségekként kezelendőek. Természetesen a beltéri egységek száma függ a kültéri egység teljesítményétől.

Mit kell tudni multi split klíma szerelés előtt?

A multi split klíma szerelése előtt természetesen ki kell választanunk a megfelelő split klímát. A berendezések kiválasztásakor mindenképp figyelembe kell vennünk a kültéri egység teljesítményét és kapacitását.

Mikor jó döntés a multi split klíma szerelés?

A multi split klímák szerelésének, így maguknak a multi split klímáknak is vannak előnyei és pár hátránya is akadhat.

Előny, hogy beltéri egységek típusai például eltérhetnek egymástól. Több beltéri klíma esetén nem terheli az épület külsejét a több kültéri egység. Több féle teljesítményű beltéri egység is kapcsolható az egy kültérihez. Ez jó, mert nem minden helyiségbe kell azonos teljesítményű klíma.

Hátrány lehet esetleg, hogy ezek a berendezések drágábbak a mono split rendszerektől. Habár a típusuk eltérhet a beltéri egységeknek, a működési üzem típusai nem. Tehát el kell dönteni, hogy fűtésre alkalmas klímát választunk-e mindenhová, vagy sem.

Nehezebb és komplexebb az ilyen rendszerek karbantartása és javítása.

Multi split klíma szerelés a Klímagyár csapatával

A multi split klíma szerelését megelőzi egy állapotfelmérés. Meg kell nézni, hogy mekkora helyiségekbe történik a beszerelés, milyenek és mekkorák a nyílászárók. Fontos az is, hogy hogyan helyezhető el a kültéri egység. Valamint, hogy milyen anyagból épült a ház, lakás.

Nézzen szét honlapunkon és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb berendezést. Vessen pár pillantást referencia munkáinkról. Legyen szó tehát akár beszerelésről, karbantartásról vagy tisztításról, csapatunk az Ön szolgálatában áll!

Ha multi split klíma szerelés, akkor Klímagyár! Velünk garantált a minőségi levegő!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük