Polar klíma tisztítás folyamata

Polar klíma tisztítás folyamata

Nincs hely már a radiátoroknak, sem a mobil klímának? Elege van a ventilátorokból? Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb hűtésre és fűtésre is alkalmas klímákat! Legyen a következő év merőben más!

Mit kell tudni a Polar klímákról?

Mielőtt a Polar klímák tisztításával foglalkoznánk, ejtsünk pár szót a polar klímákról.

A Polar klíma az első, közép-kelet-európai vásárlási igények alapján optimalizált klíma márka. A polar klíma egy magyar brand. 2016-ban alapították. A piaci tapasztalatok azonban visszanyúlnak majdnem harminc évre.

Miért válasszuk a Polar klímákat?

  • A Polar klíma két egymást követő évben elnyerte a Magyar Brands díjat.
  • Pénztárcabarát megoldás. A Polar Klíma ugyanis kiváló ár-érték arányú döntés.
  • A hűtés és a fűtés is megoldható vele.
  • Magyar nyelvű a használati utasítás.
  • Kiterjesztett garancia jár hozzá.

Miért fontos a Polar klíma tisztítása?

A klímák gondoskodnak lakótereink jó levegőjéről. Arról pedig jól tudjuk, hogy igen fontos, hogy megfelelő minőségű legyen. Nem csak a levegő hőmérsékletével kell így hát foglalkoznunk. Hanem azzal is, hogy megfelelően tiszta levegő kerüljön a helyiségekbe.

A levegő tisztán tartásához pedig elengedhetetlen, hogy meghatározott időközönként a klímát is kitakarítsuk, karban tartsuk.

A Polar klímák tisztításához hozzátartozik egy egyéni művelet, valamint egy szakértői is. Ugyanis fontos, hogy néha mi magunk is nekiálljunk egy mosószeres szivaccsal. A szivaccsal történő áttakarítás után, elég, ha hagyjuk megszáradni a szűrőt és már mehet is vissza a helyére.

Amennyiben fűtésre is használjuk a klímát, akkor mindenképp érdemes évi kétszer hívni a szakértőt karbantartás miatt. Ha csak hűtünk vele, akkor elegendő lehet az egy is. Ám mindig figyeljünk a berendezésre.

A klíma szennyezettségét jelezheti a berendezés furcsa hangja, furcsa szag, esetleg rosszabb teljesítmény.

Polar klíma tisztítás a hatékonyabban működő klímáért

A Polar klíma tisztítása hozzájárulhat ahhoz is, hogy jól és sokáig működjön a berendezés. A szennyeződés miatt ugyanis nehezebben tud dolgozni a szerkezet. Meghosszabbíthatjuk az élettartamot tehát a folyamatos ellenőrzésekkel és karbantartásokkal, a megfelelő tisztítással is. Hiszen nem kérdés, hogy a berakódott kosz csak gátolhatja a teljesítményt.

A Polar klíma előnye, hogy könnyen felszerelhető. Páramentesítő funkcióval is rendelkezik, gyerekzárral, wifi csatlakozási lehetőséggel.

Cégünk profiljába beletartozik a klímaértékesítés is. Azon felül pedig, amikor kiválasztja a megfelelő eszközt, kérheti annak helyes beszerelését is. Nem utolsó sorban pedig munkatársaink gondoskodnak karbantartásról, javításról és tisztításról is.

Válassza a Klímagyárat, válassza a tiszta levegőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük