Samsung klíma szerelés

Samsung klíma szerelés

Egy Samsung klíma beszerelés azont túl, hogy megéri egy huszonegyedik századi eszközzel is bővülhet a lakásunk, amely mindenképpen emeli annak fényét. A levegő hőjét pedig természetesen csökkenti. Talán az egyik legérdekesebb kérdés napjainkban, hogy egy Samsung klíma szerelés beüzemeléssel együtt mennyibe kerülhet. Ez a kérdés azért vetődhet fel, mert mint látjuk egyre nagyobb az üzemanyag ára és az infláció nagysága is. Ezek pedig jócskán kihatnak a Samsung klímaszerelés összegére is. A Samsung márka napjainkban már egyet jelent a megbízhatósággal és a professzionális technikával, ezek pedig kiemelten fontos tényezők a vásárlások alkalmával.

Gondolkodtunk már azon, hogy mik azok a tényezők, amelyek alakítják a Samsung klíma beszerelés ár nagyságát? Például ilyen a klíma energiaosztálya, illetve a teljesítménye vagy az extra funkciók megléte is. Ráadásul a Samsung klíma szerelés közben még az is kiemelten fontos, az ár tekintetében, hogy hány falon is szükséges átvezetni a csövét.

Samsung klíma beszerelés egyszerűen és gyorsan

A Klímagyárnál mi mindig külön figyelmet fordítunk minden klíma beüzemelésére, így akkor is, amikor Samsung klímaszerelés a feladatunk. Nálunk a professzionális és minőséges munka kéz a kézben jár és pontosan ez az előnyünk más szolgáltatókkal szemben. Éppen ezért a Samsung klíma beszerelés nálunk mindössze 65.000 ft + áfa / klíma + csővezetés.

Nézzük, hogyan alakulnak a csővezetés árai a Samsung klímaszerelés alkalmával:

  • Csövezés falon kívül vezetve csatornában: 7.500 Ft + áfa / folyóméter
  • Csövezés falon belüli elvezetés esetén: 9.500 + áfa Ft / folyóméter

Milyen tevékenységek fedik le a Sammsung klíma szerelés árát?

  • Az oldalfali klíma beltéri egység felszerelését, bekötését,
  • A klíma kültéri egység felszerelését, bekötését maximum 4 méter magasságig,
  • Hűtőkör nyomáspróbáját, vákuumozását, szakszerű beüzemelését,
  • 9 mm hőszigeteléssel ellátott rézcső pár kiépítését dekorcsatornában (a gyártók által meghatározott minimum) 2 fm-ig,
  • Kondenzvíz gravitációs elvezetését a rézcsövek irányába kábelcsatornában 2 fm-ig,
  • Megerősített és rezgéscsillapított kültéri egységet tartó fali vagy trapéz konzolt,
  • A split klíma felszerelése során az elektromos betáplálás kiépítését a rézcsövek irányába kábelcsatornában 2 fm-ig,

Samsung klíma kültéri és beltéri felszerelése

Minden egyes Samsung klímaszerelés alkalmával első körben felmérjük a terepet, ugyanis enélkül nem lehet biztonsággal nekiállni a munkának. Ezt követően tudjuk eldönteni, hogy akkor pontosan mit és hogyan szükséges elvégeznünk. Ennek a függvénye az is, hogy mekkora csőre lesz szükségünk, valamint, hogy hány falon kell keresztül haladnunk. Ezek mindegyike hatással van a Samsung klímaszerelés árára, de szakembereink minden esetben igyekeznek a legideálisabb opciórendszert összeállítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük