Samsung inverteres klíma tisztítása

Samsung inverteres klíma tisztítása

Az utóbbi időben sokakat érdekel, hogy a Samsung inverteres klíma tisztítás vajon ugyanannyi-e, mint a sima változat? Azért is kérdés az ilyen fajta Samsung klíma tisztítás, mert ugye ez a berendezés nem csak hűt, hanem fűt is. Emiatt pedig jogosan vetődik fel a kérdés, hogy a Samsung légkondicionáló tisztítása, ebből is az inverteres változat mennyibe kerülhet.  Köszönhetően a mai világhelyzetnek az árak robbanásszerűen változnak, éppen ezért is érdekes ez a kérdés. Mi a Klímagyárnál mindig arra törekedtünk, hogy a legversenyképesebb árral dolgozzunk és segítsünk a vevőinket, ez pedig a jövőben is így lesz. Elöljáróban annyit biztosan elmondhatunk, hogy a Samsung inverteres klíma tisztítás ugyan annyiba kerül, mint az egyszerűbb változat.

A Samsung klíma tisztítás során megszüntetjük a baktériumok gócpontját, kitisztítjuk a teljes rendszert úgy belülről, mint kívülről is. Nézzük pontosan, hogy milyen folyamatokon megyünk keresztül egy Samsung légkondicionáló tisztítás során:

Samsung légkondicionáló tisztítása

Belső klíma egység tisztítása:

 • Hőcserélő tisztítása nagynyomású levegővel és fertőtlenítő szerrel,
 • Burkolattisztítás nagynyomású levegővel és fertőtlenítő szerrel,
 • Szűrőbetétek tisztítása nagynyomású levegővel és fertőtlenítő szerrel,
 • Betápláló és vezérlő vezeték kötések ellenőrzése.

Külső egység tisztítása:

 • Hőcserélő tisztítás nagynyomású levegővel,
 • Burkolattisztítás nagynyomású levegővel és tisztító szerrel,
 • Betápláló és vezérlő vezeték kötések ellenőrzése,
 • Hűtőközeg ellenőrzés,
 • Üzemi ellenőrzés.

Samsung klíma tisztítás fontossága

Egy klíma karbantartási ára nagy mértékben függ attól, hogy mennyire figyeltünk oda a klímánkra, amikor nem volt baja. Ha megfelelően történt a karbantartása evidens, hogy teljesen más árakkal kell számolhatunk. Na, de mit is értünk a megfelelő karbantartás alatt?

 • Évente maximum kétszer kitakaríttattuk. Ez nagyon fontos, hiszen rengeteg baktérium tapad meg a belső egységben a páralecsapódás miatt. Ennek pedig a következménye, hogy a baktériumok jócskán elszaporodnak, amit a klíma ki is fúj a lakásba. Ezt pedig be is szívjuk. Ezen túl pedig a rezsi árakra is hatalmas befolyással bír, hiszen minél jobban eltömődött egy szűrő annál nehezebben tudja leadni a szükséges hőmérsékletet. 
 • Az általános működéstől eltérően üzemel. Ilyenkor a legtöbben úgy vannak vele, hogy amíg nincs baj addig nem is figyelnek rá. Ezzel pedig ugye az a gond, hogy ilyenkor még drágábba kerül a majd javítás, vagy akár a komplett rendszert cserélni kell.

A fentebb említett esetekben miként alakul a Samsung inverteres klíma tisztítás ára?

1 darab klíma tisztítása 12.000 Ft + áfa. Abban az esetben pedig, ha diagnosztikai munkát is kell végeznünk, kiszállással együtt 14.990 Ft + ára a munkadíjunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük