Ha magas hőmérsékletű hőszivattyúra van szükségünk: akkor Daikin Altherma

Ha magas hőmérsékletű hőszivattyúra van szükségünk: akkor Daikin Altherma

Böngéssze Ön is a vadonatúj Daikin Altherma hőszivattyú család típusait! Ez a mai ajánlatunk! A Daikin Altherma szakmai körökben is elismerten az egyik legjobb levegő-víz magas hőmérsékletű hőszivattyú megoldás. Könnyedén helyettesíteni tud bármilyen régi fűtés- és melegvíz rendszert. Kérdések és esetleges problémák esetén bátran lépjen kapcsolatba mind a Klímagyárral, mind pedig a Daikin termékek magyarországi forgalmazójával.

Nézzük tehát a részleteket!

A Daikin Altherma magas hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyúja

Hogyan működik a hőszivattyús fűtés?

  • A magas hőmérsékletű hőszivattyú kivonja a megújuló hőt környezetének levegőjéből. Ez jelentősen energiahatékony folyamattá teszi a fűtést otthonában!

A használati meleg víz kérdése:

  • Csak a levegő, mint megújuló energiaforrás használatával a magas hőmérsékletű Daikin Altherma hőszivattyú a csúcson teljesít! Akár 80 fokos hőmérsékletre is fel tuja fűteni a vizet.

Hűtés a Daikin Althermával:

  • Az új Daikin Altherma 3 M a megfordítható modellben lévő beltéri egységének köszönhetően hűteni is tud. Akár egy hagyományos klíma, csupán sokkal energiatakarékosabb és környezetbarátabb.

Magas hőmérsékletű hőszivattyúval az energiahatékonyság úgy nő, hogy közben a régi radiátorok megmaradnak!

A korszerű levegő-víz hőszivattyúk, így a Daikin Altherma is, ideálisak felújításokhoz. Például kiválóan helyettesítik a régi kazánokat. A Daikin kompakt kialakítása teljesen minimális helyigényű. Illeszkedik a már meglévő csővezetékekhez és radiátorokhoz. A felhasználók anélkül élvezhetik a modernitást és az energiahatékonyságot, hogy az egész régi rendszert cserélniük kellene.

A Daikin és a klimagyar.hu a következőket mondja a hőszivattyúk energiatakarékosságáról:

  • 75%-ban a levegőből kinyert megújuló energia hajtja, 25%-ban elektromosság
  • Teljesíti az A+++ energiahatékonysági címke követelményeit
  • Ötvözze a hőszivattyút napenergiás támogatással, hogy megnövelje a melegvíz-ellátás energiahatékonyságát

Minőségi magas hőmérsékletű hőszivattyú a Klímagyártól

Mire is jók a magas hőmérsékletű hőszivattyúk? Egy ilyen hőszivattyú tökéletes választás, ha a meglévő kazánunkat szeretnénk lecserélni. Fontos megemlíteni, hogy tökéletesen illeszkednek az ilyen hőszivattyúk a már meglévő csővezetékekhez. A magas hőmérsékletű hőszivattyúk ideális társak lehetnek egy esetleges felújítás során. Még akkor is, ha a kezdeti költségek nagyobbak, hiszen nem egy teljesen új rendszer telepítéséről beszélünk, hanem egy meglévő cseréjéről.

Mind közül kiemelkezdő a Daikin Altherma 3 H HT

Ez egy olyan levegő-víz magas hőmérsékletű hőszivattyú, amely kiemelkedik a társaitól:

  • Dizájn: A cég arra törekszik, hogy kövesse a legmodernebb technológiákat, éppen ezért a kinézetben is igyekszik ezt követni. Nem véletlen, hogy ilyen menők az egységeik,
  • Zaj: Normál hangú üzemmódban a kültéri egység hangnyomása 35dBA (3 méterről), csendes üzemmódban pedig 35 dBA (3 méterről). Azért emeljük ki a távolságot, mert a hangnyomás szintet 1-5 méter között szokás mérni.
  • Teljesítmény: Általában a nagy kapacitású egységek két ventilátorral rendelkeznek, de a kültéri egységnek csak egyre van szüksége. A nagyméretű ventilátor javítja a levegő áramlását is. Új technológiás kompresszorának köszönhetően 70 °C-os vizet ad és ő az első, aki R-32-vel működik. Ennek köszönhetően pedig jóval alacsonyabb a CO2 kibocsátása a társainál.
  • Kombináció: a Kültéri egység több különböző beltéri egységgel is rendelkezik, amelynek köszönhetően személyre szabottan variálható az igényeknek megfelelően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük