Mire elég egy 12 KW-os hőszivattyú?

Mire elég egy 12 KW-os hőszivattyú?

Mekkora házhoz ajánlott egy hőszivattyú 12 kw-os kivitelben?

A hőszivattyú mérete mindig attól függ, hogy mekkora szobákat szeretnénk velük hűteni vagy fűteni. A teljesítményt ugyanis úgy kell növelni, ahogy nő a felfűteni kívánt szobák száma.

Mekkora hőszivattyúra van szükség?

Az egyik legfontosabb dolog a kiválasztásnál az épület hőigényének meghatározása. Ehhez kell tervezés és felmérési időszak is. Figyelembe kell venni többek között a:

  • Építőanyagokat
  • Szigetelést
  • nyílászárók

Mit tud a hőszivattyú 12kw-tal?

Egy kisebb lakásba, kis házba bőven elegendő lehet a 12 kw-os hőszivattyú. Ez persze még mindig függhet attól, hogy milyenek a nyílászáróink, milyen a lakás és az épület szigetelése.

Pont ezek a paraméterek miatt érdemes szakértőt hívni, aki felméri az épület és a lakás állapotát is. Az alapján tudja majd megmondani, hogy milyen, mekkora hőszivattyú lehet elég számunkra. Az is megoldás lehet, hogy több panellel dolgozzunk, de lehet, hogy egy is elegendő lehet egy kisebb lakásba.

Mekkora fogyasztása van egy 12 kw-ot hőszivattyúnak?

A hőszivattyúk alapvető előnye, hogy energiahatékonyak. Nem nehéz általában őket beszerelni és csatlakoztatható már meglévő fűtési rendszerekhez is.

Arra érdemes mindig figyelni, akár a hőszivattyúkról, akár másról van szó, hogy milyen besorolást kaptak. A legtöbb hőszivattyú A++ besorolást is eléri.

Cégünk kínálatában garantáltan megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb modellt. Ne feledje tehát, ha Ön hőszivattyút 12 kw-tal keres, vagy akár nagyobb teljesítményt, mi lehetünk a jó megoldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük