LG klíma tisztítása megbízható szakemberekkel

LG klíma tisztítása megbízható szakemberekkel

Akár téli fűtésről, vagy nyári hűtésről legyen szó, egy klíma mindenképp jó megoldás lehet. A klímák helyettesítik, sőt túlteljesítik a ventilátorokat. Ez utóbbiak általában csak útban vannak és igazán nem is csökkentik ugyebár a hőmérsékletet. Radiátorokkal pedig sokszor helytakarékosság miatt nem lehet számolni. Ilyenkor lép képbe a klíma. A klímák ugyanis a falra szerelve, esetleg a mennyezetbe építve, senkit se zavarva működhetnek.

A klímák kiválasztása kiemelten fontos lehet. Akár lakásunkról van szó, akár irodaházról, iskoláról, előadóteremről vagy kávézóról, mindenhol fontos a levegő megfelelő minősége.

A klíma nem csak a hőmérsékletért felel. Segítségükkel tisztán tartható a helyiségek levegője. A klímák tisztán tartásával megóvhatjuk magunkat a:

  • gombafertőzésektől,
  •  felsőlégúti megbetegedésektől,
  • hosszabb távon asztmától,
  • allergiától.

Minden kórokozó megtapad a klímaberendezések belsejében. Ezt azonban lehet eszközölni. Mutatjuk, hogyan!

Legyen rendszeres az LG smart inverter klíma tisztítás

Az LG smart inverter klímáinak tisztítása nem sokban tér el a többi típusétól. A klíma tisztítás mellett fontos a karbantartás is. Amennyiben csak hűtésre használjuk a berendezést, akkor elegendő évente egyszer kihívni a szakembert. Ha azonban egész évben működésben van a fűtési időszak miatt is, akkor érdemes többször igényt tartani a szakértők munkájára. Így van ez az LG smart inverter klíma tisztításával is.

A klímák azonban nem csak egészségünkre hatnak ki. A klíma tisztasága kihathat a:

  • klíma élettartamára,
  • teljesítményére,
  • Az energiahasználatra is.

LG art cool klíma tisztítása lépésről lépésre

Amint azt írtuk, az LG smart inverter klíma tisztítása nem tér el más típusú klímák tisztításától. Az LG art cool klíma tisztítása sem különbözik nagyon.

Az LG art cool egy különleges klíma. Az ’art’ jelző azt foglalja magában, hogy esztétikus. Ennek köszönhetően pedig sokkal élvezhetőbb a látványa bármilyen környezetben. Az LG art cool mini verziója pedig egy képpel is eltakarható.

Az LG art cool klíma tisztítása nagyon egyszerű. Csupán annyit kell tennünk, hogy felemeljük a klíma fedelét. Ki kell szedni a szűrőberendezéseket. Azokat melegvízzel át lehet mosni, majd miután megszáradtak, vissza lehet őket tenni. Magát a klímát pedig ki lehet porszívózni, hiszen rengeteg kosz rakodhat be olyan helyekre, amiket nem érünk el. A porszívó azonban mindezt megoldhatja.

Ezek után pedig csak élveznünk kell ismét a tiszta és megfelelő hőmérsékletű levegőt!

Ha szüksége van tanácsokra, hogy pontosan milyen klímát is válasszon, keresse a Klímagyár munkatársait. Cégünk azonban nem csak a klíma kiválasztásában tud segíteni. Szakembereink segítenek a beszerelésben, a javításban és a karbantartásban is. A berendezések teljeskörű fertőtlenítését és kitakarítását is vállalja a Klímagyár.

Ha tiszta levegő, akkor Klímagyár!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük