Split klíma fertőtlenítés

Split klíma fertőtlenítés

Miből áll egy split klíma fertőtlenítése? Miért van szükség egyáltalán egy klíma fertőtlenítésére, egy splít klíma fertőtlenítésére?

Mindent a klíma fertőtlenítés fontosságáról!

A klíma fertőtlenítésére azért van szükség, mert annak állapota kihathat egészségünkre. A lerakódó szennyeződések, gombák vagy baktériumok mind károsíthatják egészségünket. Sőt, allergiát és más légzőszervi betegséget is okozhatnak. Emiatt pedig cseppet sem szabad komolytalanra venni a figurát.

A klíma tisztítás történhet valamelyest házilag is. Fontos lehet, hogy néha mi magunk is ellenőrizzük a berendezés állapotát. Azonban fontos megjegyezni, hogy a legtöbb garancia magában foglalja, hogy a tisztítást és javítást csak a cég munkatársai végezhetik el. Tehát, ha te magad kezded el tisztítgatni, szétszerelni, a garancia lehet, hogy nem lesz már érvénye.

Ha persze már garancia után jársz, akkor az alap tisztítási feladatoknak neki lehet egyedül is vágni.

A légkondi fertőtlenítés a klímatisztítást lezáró és az összeszerelést megelőző munkafolyamat. Habár a légkondi fertőtlenítés rövid folyamat, többféle eszközzel és anyaggal is lehet végezni.

A légkondi fertőtlenítés 5 legelterjedtebb módja:

  • Vegyi köd
  • Herbárium vagy nano ezüst hideg köd
  • Ózonos klímafertőtlenítés
  • Termikus sokkfertőtlenítés
  • Vegyszeres fertőtlenítés

Mitől függ a klímafertőtlenítés ára?

A klímafertőtlenítés ára függhet attól, hogy kinti vagy beltéri egységről van szó, attól is, hány eszköz szorul tisztításra. Semmiképp sem a klímafertőtlenítés árán spóroljon, hiszen egészsége függhet ettől!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük