Hogyan tisztítjuk a Gree klímákat?

Hogyan tisztítjuk a Gree klímákat?

Mindenekelőtt nagyon fontos elmondanunk, hogy akárcsak a többinél, így a Gree klíma tisztítása is kifejezetten szükséges. Ez nem azért van, mert a rossz minőségű lenne a klíma, mindössze azért, mert páralecsapódás történik. Legalábbis a belső egységben. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a gombák és a különböző baktériumok ezt igencsak szeretik. Amennyiben fontos az egészségünk és az alacsony rezsi számla, legyen alapvető a Gree klíma tisztítása is. Miért emeljük ezt ennyire ki? Azért, mert sokaknak a klímatisztítás nem fontos, ebből pedig a folyamatos betegeskedés következik.

Az egészség mellett a számlák nagyságát is növelhetik a berakódott klímák, ugyanis több energiára van szüksége a rendszernek.

Miket kell követni a Gree klíma tisztítása alkalmával?

  • A legelső és legfontosabb az áramtalanítás és a beltéri egység tisztítása.
  • A porszűrők eltávolítása után, gondosan áttakarítjuk és átmossuk őket, amelyet követően a többi szűrőt is meg kell tisztítsuk,
  • Szükség van egy gőztisztítóra, amely az egész rendszert fertőtleníti. Vannak olyanok, akik ezüst kolloidos fertőtlenítést is bevetnek,
  • Utolsó lépésben a vegyszeres kezelésen van a hangsúly, amely segítségével megszabadulunk az összes gombától és penésztől.
  • Amikor ezekkel megvagyunk, szereljünk mindent vissza a helyére és jöhet a következő lépés,
  • Itt a kültéri egységet sűrített levegővel kell megtisztítanunk és látni fogjuk, hogy mennyi piszok és kosz rakodik le rajta.

Azt rögtön meg kell jegyeznünk, hogy házilag egy Gree klíma tisztítása, de igazán egyik klíma tisztítása sem lesz teljesen lehetséges. Éppen ezért mindenképp hívjunk profit az ilyen jellegű munkákhoz is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük