Fisher klíma tisztítás

Fisher klíma tisztítás

Megbízható szakembert keres Fisher klíma tisztításhoz? Vegye fel a kapcsolatot a Klímagyár csapatával!

A gázzal működő hűtőrendszerek jellemzője, hogy mindegyik szivárog, azonban koránt sem mindegy, hogy milyen mértékben. Az elfogadott érték nagyjából 1-3% között van, ami felett a szivárgás káros lehet a környezetre, a készülékre és az emberekre is. Az ilyen esetek többségében a készülék javításra szorul, amiben csapatunk könnyedén segíteni tud.

Kollégáink minden Fisher klímatisztítás során végeznek szivárgásvizsgálatot is, ezáltal megóvva készülékét a korai meghibásodástól. Amennyiben készüléke hatékonysága csökken, hívjon bennünket a 06305273950-es telefonszámon!

Korábban számos hűtőberendezés működtetéséhez HCFC és CFC gázokat alkalmaztak, azonban mint az kiderült ezek a gázok károsítják az ózonréteget. Ennek hatására új fajta megoldásra volt szükség, aminek köszönhetően F-gázok (HFC, SF6, PFC) kerültek használatba. Pozitív tulajdonságaik, hogy nincsenek kihatással az ózonrétegre, mérgezési szintjük minimális, ráadásul gyúlékonyságuk szintje is elenyésző.

Fisher klíma tisztítását kizárólag megfelelő regisztrációval, hivatalos tanúsítvánnyal és okirattal rendelkező szakember végezhet. Cégünk munkatársai természetesen minden Fisher klíma tisztításához és szivárgásvizsgálatához szükséges engedéllyel rendelkeznek.

Cégünk minden ügyfelének javasolja a rendszeres Fisher klíma tisztítást és karbantartást, mivel ezáltal jelentősen kitolható a készülék élettartama.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük