Daikin Altherma 3 EPGA11DV/EAVX16S23D9WG hydrosplit (11 kW)

4 307 990 Ft

Hydrosplit hőszivattyú, 11 kW-os teljesítménnyel, beépített használati melegvíz-tartállyal (230 l), nagy hatékonyságú keringető szivattyúval.

  • Fűtés és hűtés: Alapfunkció mellett a Daikin Altherma 3 hűtést is biztosít a meleg nyári időszakban. Ez a hűtési funkció a hőleadókon, pl. a mennyezethűtési paneleken keresztül, vagy a fan-coiloknak köszönhetően működik.
  • Kis helyigény: A padlón álló egység a praktikus fogóknak és a lekerekített éleknek köszönhetően könnyen kezelhető. Kis helyigénye lehetővé teszi a kisebb helyiségekbe való telepítést, és a hidraulikus komponensekhez való hozzáférés segíti a telepítő személyeknek a probléma nélküli munkavégzést az egységen.
  • Környezetbarát: Az alacsonyabb GWP és az alacsonyabb hűtőközeg töltet kombinációjának köszönhetően az R-32 képes akár 75 %-kal csökkenteni a CO2-értéket, így sokkal kisebb a környezetre gyakorolt hatása.
  • Hydrosplit elv: Zárt R-32 hűtőközeg kör (Csökken a hűtőközeg szivárgásának kockázata.); Vízcső csatlakozások (A beltéri és a kültéri egységek között.); Nincs hűtőközeg a házban.

Több információt és termék katalógust a ‘Csatolmányok’ részben talál!

100% elégedettségi garancia!

Ingyenes kiszállíással (Szeged + 10 km)

Kérésre szereléssel együtt

24 órán belül visszahívjuk!

Megrendelés előtt a termék áráról és elérhetőségéről kérem érdeklődjön az alábbi telefonszámon!

06 30 527 3950
Összehasonlítás