Szobai klíma tisztítás- egy lépés az egészségünk felé

Szobai klíma tisztítás- egy lépés az egészségünk felé

A kondenzvíz elvezető cső tisztítása kiemelten fontos, hiszen könnyen eldugulhat. A klíma csöveiben kifolyó víz nagyon sokszor piszkos, ezért a klímacső tisztítása is alapvető feladat kell legyen a lakás klíma tisztítás során. A legtöbb esetben a klíma külső egységével ritkán szeretünk csak foglalkozni, éppen ezért megy tönkre olyan sokszor. Egy lakás légkondi tisztító folyamat igen sokrétű lehet ám minden esetben az egészségvédelem áll a középpontban. Ezt követi csak a rezsi védelem, hiszen egy piszkos klíma nem tud rendeltetésszerűen dolgozni. Ennek pedig az a következménye, hogy több energiát fog fogyasztani. Ugye, hogy egyre csábítóbb a folyamatos szobai klíma tisztítás?

Lakás klíma tisztítás, amit érdemes szakemberre bízni

Mindenképp fontos elmondanunk, hogy a kondenzvíz nem tiszta víz. Éppen ezért rengeteg por, koromrészecske is megtalálható benne. Ezek a szennyeződések a vízkővel karöltve igazi csőgyilkosnak számítanak, így a dugulás garantált lesz. A lakás klíma tisztítás másik fontos szegmense légkondi szűrő, amiről szintén nem szabad megfeledkezni. Főleg, mert ott is lecsapódik a pára, amely rengeteg betegség kiinduló forrása lehet. Láthatjuk tehát, hogy a lakás klíma tisztítás mennyire fontos az egészségünk védelme érdekében is. Az elkövetkezendőkben bemutatásra kerül a lakás légkondi tisztító folyamat:

Belső klíma egység tisztítása:

  • Hőcserélő tisztítása nagynyomású levegővel és fertőtlenítő szerrel,
  • Burkolattisztítás nagynyomású levegővel és fertőtlenítő szerrel,
  • Szűrőbetétek tisztítása nagynyomású levegővel és fertőtlenítő szerrel,
  • Betápláló és vezérlő vezeték kötések ellenőrzése.

Kültéri egység tisztítása

  • Hőcserélő tisztítás nagynyomású levegővel,
  • Burkolattisztítás nagynyomású levegővel és tisztító szerrel,
  • Betápláló és vezérlő vezeték kötések ellenőrzése,
  • Hűtőközeg ellenőrzés,
  • Üzemi ellenőrzés.

Lakás légkondi tisztító csapatunkra mindig számíthat!

A Klímagyár szakemberei nagy tapasztalattal és a legmodernebb technológiával várják a hívásukat. Cégünk munkatársainál a profizmus, a precizitás és a hatékony munka nem csak lehetőség, hanem alapvető állapot. Ha profi szakembereket keres a lakás klíma tisztítás feladatáshoz megtalálta, hiszen számunkra az elégedett vevő a legfontosabb.

Látható most már mindenki számára, hogy a szobai klíma tisztítás nem csak lehetőség, hanem alap kell legyen, ha fontos az egészségünk. Ráadásul sokat sem akarunk fizetni, főleg a mai inflálódó világban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük