Gree klíma szerviz Szeged és környékén

Gree klíma szerviz Szeged és környékén

Gree klíma szerviz elérhető áron!

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik a Gree klíma szerviz területén, Szegeden és környékén jelentős ügyfél- és partnerkörrel rendelkezünk. Teljeskörű karbantartási és tisztítási szolgáltatást kínálunk, ami segítségével légkondicionáló berendezése még hosszú éveken át megbízható és hatékony munkát fog végezni.

Gree klíma szerviz Szeged és környékén – hogyan épül fel szolgáltatásunk?

  • Ellenőrzés – szakembereink minden munkafolyamatot egy alapos ellenőrzéssel indítanak, ami során ellenőrzik a készülék állapotát, kiszűrik a lehetséges hibaforrásokat.
  • Szűrő tisztítás és csere – A piszkos szűrő kihatással van a teljesítményre, akadályozza a légáramlást és csökkenti a hatékonyságot. Ebből adódóan a Gree klíma szerelés része a szűrő és kondenzátortekercstisztítás is. Ezáltal javítható a rendszer által kifújt levegő minősége és a hűtési teljesítmény is.
  • Lefolyótisztítás – ha eltömődik a kondenzátumlefolyó, akkor a víz nem tud elfolyni a készülékből, ez szivárgáshoz és sokféle problémához is vezethet. Szolgáltatásunknak ebből kifolyólag ezen elem tisztítása is a része.

Gree klíma szerviz – további információk

Gree klíma szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatos további információért hívja a +36 30 527 3950-es telefonszámot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük