Mennyibe kerül egy Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer?

Mennyibe kerül egy Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer?

Mennyi egy Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer ára? Megéri beszerezni?

A hővisszanyerős szellőztető rendszerek rendkívül népszerűek manapság, mivel hőveszteség nélkül képesek javítani a beltéri levegő minőségét. Hatékonyan cserélik a levegőt, lecsökkentik a hűtési/fűtési költségeinket, ráadásul egészségünk védelmében is nagy szerepet játszanak.

A tél során, a fűtési időszakban hideg levegő áramlik be a szerkezetbe, amit a hőcserélő pár perc alatt képes felmelegíteni. Ezzel szemben nyáron, a hőmérséklet emelkedésének köszönhetően meleg levegő áramlik a szellőztető rendszerbe, így ilyenkor a hőcserélőnek hűtenie kell. A fűtési és hűtési folyamatot is nagyban felgyorsítja a légcsatornákban ellentétes irányba áramló levegő.

Hol érdemes hővisszanyerős szellőztető rendszert használni?

  • Családi házak
  • Társasházak
  • Panellakások
  • Irodaházak

Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer kiváló áron a Klímagyárnál!

A Helios KWL-rendszerei nagyfokú energiatakarékossággal bírnak, rendkívül csendesen dolgoznak. Kombinált elszívó és befúvó szerkezeteik a külső friss levegőt a benti, elhasznált levegő hőjével melegítik fel. Ezt követően kerül be az épületbe a számos szűrőn is keresztül áramló oxigén. A Helios gépei heti és vakációs programmal rendelkeznek, ráadásul CO2, VOC és páraérzékelővel is el vannak látva.

A Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer ára a gépezet teljesítményének mértékétől függ. Ezen készülékek ára nagyjából 1.300.000 forinttól indul.

Helios hővisszanyerős szellőztető rendszer árával kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a Klímagyárral és kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük