LG hőszivattyú

Az LG-t 1947-ben alapították a Dél-Koreai Szöul városában. A márka hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, főként a televízióik és egyéb háztartási készülékeik ismertek. Az LG Therma V hőszivattyú családjában egyaránt megtalálhatóak a monoblokkos és a split rendszerek is. A Monoblokkos Therma V levegő-hőszivattyú volt a világon az első olyan készülék, amelybe R32-es hűtőközeget töltöttek. A márka rendkívül nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a készülékek hosszú élettartamára. A hőszivattyúk kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát, az LG ThinQ™ alkalmazással a felhasználók bárhonnan egyszerűen szabályozhatják az otthoni fűtési rendszert.

LG hőszivattyú típusok

Válasszon Ön is új alternatívát otthona hőmérsékletének szabályozására és csökkentse energiafelhasználásának költségeit! – LG hőszivattyú a Klímagyártól!

LG hőszivattyú segítségével minden évszakban kellemes környezetet teremthet otthonában, ráadásul környezetbarát módon. Ezen szerkezetek megújuló energiaforrások révén biztosítják a fűtést és hűtést épületeiben. Működésük során levegőt áramoltatnak a helységek között, az alacsonyabb hőmérsékletűből a magasabb hőmérsékletűbe. Ezáltal az egyikben fűtenek, míg a másikban hűtenek. Üzemeltetésükhöz csak áram szükséges, sőt napelemmel is összekapcsolhatók, így rendkívül energiatakarékosak.

Szabályozza otthona hőmérsékletét könnyedén LG hőszivattyúval!

Az LG hőszivattyúk környezetkímélő és energiatakarékos működésüknek köszönhetően kiváló megoldásnak bizonyulhatnak fűtésre, hűtésre és melegvíz előállításra. Egy szerkezetet épülete teljes hőszabályzását és vízmelegítését képes ellátni.

Miért váltson LG hőszivattyúra?

  • Kompakt kialakítás – nem jelent többé problémát az óriási szerkezetek telepítése, nincs szükség épületgépészeti megoldásokra, ugyanis a modern hőszivattyúk mérete jelentősen lecsökkent. Megjelenésük sokkal esztétikusabbá vált, szinte bárhol jól mutatnak.
  • Könnyed beépíthetőség – nincs szükség épülete teljes átalakítására. A rendszer egy kisméretű kültéri és beltéri egységből, valamint az ezeket összekötő hűtőközeg vezetőpárból épül fel.
  • Komfortos vezérlés – felhasználóbarát vezérlő panel. Wi-fi-n keresztül, applikáció segítségével is megoldható szabályozás. Az egész rendszer könnyed kezelése egyetlen vezérlőrendszerről.
  • Környezettudatos megoldás – a levegő, a víz és a nap energiájának könnyed felhasználása, csökkentett CO2-kibocsátás.
  • Költségtakarékosság – magas energiahatékonyság, modern technológia. Az egyik legtakarékosabb megoldás a piacon.
  • Biztonságos fűtés – kétszintes biztonsági mód teszi lehetővé a rendszer működését meghibásodás estén is, így télen semmilyen körülmények között nem marad fűtés nélkül.

Az LG hőszivattyúk nagyfokú energiatakarékossága és környezetkímélő működése mindenki számára ideális megoldást nyújt. Lépjen Ön is Földünk egészségének érdekében, váltson LG hőszivattyúra!

 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.