Nibe hőszivattyú

Ha levegő-víz hőszivattyú kerül a témába a barátokkal, akkor a Nibe hőszivattyú a legjobb, amit mondhatunk. Nem csak azért mert gazdaságos és profi, hanem azért is mert minőséges és képes leadni a garantált teljesítményt. Ellentétben más gyártók termékeivel. A Nibe hőszivattyú az egyik legjobb választás, ha levegő-víz hőszivattyút keresünk. Azonban, hogy arról is beszéljünk mire is képes és mik érhetőek el jelenleg a hazai piacon, íme egy összegzés. Reméljük a cikkünk kellő információt ad a választáshoz.

Mire használható a Nibe hőszivattyú?

Segítségével télen melegen tarthatja otthonát és egész évben biztosítani tudja a melegvíz ellátást.

Milyen típusok érhetők el jelenleg?

  • VVM S320 – Kombinálva egy levegő-víz hőszivattyúval igazi intergrált rendszert építhetünk ki. Intelligens vezérléssel rendelkezik.
  • F2120 – Beltéri modullal rendelkező teljes rendszer. Amit tartalmaz még az a hűtési funkció, az invertervezérlés és a Nibe Uplink rendszer használati lehetősége.
  • F2040 – Beltéri modullal rendelkező teljes rendszer. Amit tartalmaz még az a hűtési funkció, az invertervezérlés és a Nibe Uplink rendszer használati lehetősége.
  • SPLIT HBS 05 – Beltéri modullal rendelkező teljes rendszer. Amit tartalmaz még az a hűtési funkció, az invertervezérlés és a Nibe Uplink rendszer használati lehetősége. Ezen felül pedig a hőszivattyú és a modul között hűtőközeg kering.
  • VVM 225 – Levegő-víz hőszivattyú rendszerrel rendelkezik. Használhatók akár medencékhez, hűtési rendszerekhez vagy akár klímarendszerekhez. Rendelkezik az eszköz beépített melegvíz tárolóval és Nibe Uplink szolgáltatással.
  • SPLIT HBS 20 – Egy komplett rendszert alkot a hőközponttal kiegészítve. Természetesen inverteres szabályzást és Nibe Uplink szolgáltatást is tartalmaz.
  • SPLIT BA-SVM – Energiatakarékos hűtési és fűtési megoldást kínál, ha kombináljuk AMS hőszivattyúval. Igen magas kapacitásra képes még -20 C esetén is plusz Uplink szolgáltatás.
  • SMO S40 – Nagy teljesítményű megoldásokat kínál. Levegő-víz hőszivattyúval kombinálva igen energiatakarékos rendszert alkot. Az eszköz érintőképernyős és természetesen intelligens megoldásokat is tartalmaz.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.